nu är jag...

hemma! :D haha det känns faktiskt skönt! Synd bara att lovet tar slut snart :/ men men, i dag  är det bara en månad kvar till min födelsedag :)


lördag

Död. Det är precis vad jag är, efter att ha sprungit 9 km. Men jag får piggna till nu, för ska till stan med Molly. Har saknat den filuren! Ska bränna de allra sista pengarna jag har, vilket inte är så mycket. Höhö. Nu ska jag hoppa in i duschen, eller snarare släpa mig. :P


flummkväll

Hallåjs! Jag kom nyss hem från Alma, där jag & Hanna spenderat kvällen. Vi har chillat galet, som Alma skulle säga. Haha, det är så kul att driva med Alma, men vi älskar dig ändå ;) Våran humor är bäst. Mohahah.

torsdag

Hejsvejs. Träning, Hanna, spruta, restaurang & Patrik 1,5 är vad min dag har erbjudit. Najs! Minus sprutan då, men ska egentligen inte klaga. Gör ju inte så ont faktiskt :)

en bild på nelly et moi.


visst är alma duktig på att rita !? :D

när vi två blir en

i går vid middagen var det en sak som var så himla gullig!
Det finns två stycken gubbar här. En kines och en annan.. båda har varit ensama. Dom har liksom suttit vid egna bord under middagarna, ensama.. Dom såg så sorgsna ut båda två och man blev lite ledsen eller nåt för deras skull. Men sen i går satte sig dom vid samma bord och dom var verkligen glada :D det bara sken om dom och dom pratade och skrattade skitmycket, de verkade nästan lite kära :) fast nej, det tror jag inte. Men i alla fall så tyckte jag att det var riktigt gulligt att dom liksom hade funnit varandra! hihi.
hah, jag är nog lite konstig.
Nu ska jag i alla fall ut och åka skidor, puss på er

090225

Hej! En dag i stan med Lovisa sitter aldrig fel ^ Vi köpte dock inte så mycket, en kjol från monki fick följa med hem, men askul hade vi :) klockan sex bar det av för träning. Körde ett helt pass på bana vilket jag inte har gjort på flera månader. Känns asnajs men hoppas att inte skadan kommer tillbaka bara .. Nu är jag iaf slutkörd, benen orkar knappt bära mig snart tror jag .. höhö. Sen har jag även jätteont i min häl, slog i den i en häck på träningen, hoppas det är bättre imorgon. På tal om imorgon så tror jag att jag ska vara med hanna då, men blir nog inte stan igen, för nu är jag typ pank. Snyft. Nej nu blir det duschen. Toodles!

fettisdagen?

heej på er! I dag har jag äntligen fått komma ut i backarna! hääärligt, men jag måste bara fråga er en sak.. Fettisdagen, är det fet-tisdagen eller fettis-dagen?  haha jag började tänka på det nu och jag blir lite osäker på vad det egentligen är. Jag gissar på fet-tisdagen, men har jag rätt? ;)



tuesday

Dagen tillbringades i stan med Evelina. Aslänge sen jag träffade henne så det var kul :) Imorgon ska jag vara med Lollo. Najs. Nu blir det käk. Puss!


new shoes


nostalgi

Det känns så himla konstigt att vara hemma på sportlovet. Sen jag var fyra år så har jag alltid åkt skidor med mina kusiner. I år blev det inte något. Men jag får muntra upp mig med att vi åker till Egypten om 39 dagar. ^ Och nästa år drar vi till Trysil och åker skidor, så är allt som det ska igen.
fjällen 2008, i tänndalen där Linn befinner sig just nu. Saknar dig.

skidjacka

hej. Var nere i byn nyss och köpte en ny skidjacka :)
den jag hade förra året märkte vi var borta när vi skulle åka :O


här är den, inte så speciell men ;)

hah

har kollat på några eva & adam avsnitt nu, hihi



hahah jobbig..

jag vill ut i backen

godmorgon :) nu sitter jag här på hotellrummet. Och vet ni!? jag får inte åka skidor i dag! Jag känner mig typ helt frisk nu men jag var tvungen att vila en dag till så att jag inte blev sjuk igen.
Så vad händer i dag då? Jo, jag ska typ sitta här inne och tråka hela dagen. Får väll kolla på tv, läsa och kolla på filmer. Dom som äger det här stället sa att jag kunde komma och äta lunch med dom så får se om jag kanske gör det också ;P jaja, ni kan förvänta er många blogginlägg i dag i alla fall för jag kommer ha boooring! hah puss på er :)


utsikten från mitt lilla fönster


här har vi rummet där jag sitter..


i tänndalen

nu är jag framme efter en åtta timmar lång och jobbig resa! Det är inte speciellt kul att åka med min familj ska ni veta. Det är okej i typ tre timmar men sen spårar det ut, haha.


jag i bilen ;)


joar i bilen ;)


här bor vi, skarvruvets fjällhotell!

luften bor i mina steg

Jag är sugen på att köpa dessa låga converse, vet någon var man kan köpa dem? Jag har bara sett svarta, vita & beiga.


weekday och H&M

Åh, det är så himla skönt att slippa plugga på en söndag! Nu kollar jag runt på lite klädhemsidor. Jag dör typ när jag ser allt fint på weekday! Tänkte att jag kunde visa er vad jag köpte när jag var i stan i fredags, med Hanna, Alma och Moa. Inte den bästa kvalitén kanske men skitsamma ^




1&2: Linne från MTWTFSS, Weekday
3&4: klänning från H&M divided


drar till fjällen

imorgon drar det iväg till fjällen, klockan sju på morgonen! så jag måste gå och lägga mig nu. plus att jag måste bli friiisk! känner mig lite bättre nu men jag är inte i form för skidor :( aja får hoppas att jag kryar på mig, hah. Kommer nog ha med mig datorn så det blir väl en del bloggande från fjällen också :)



några bilder från förra året när vi var där ...


melodifestivalen 2009

fortfarande sjuk... ligger och kollar på melodifestivalen men det är typ inga bra bidrag :/ eller vad tycker ni?


Petra Mende är i alla fall bra tycker jag !

pictures

Ikväll ska jag fika med Hanna. Men nu ska jag bara ta det lugnt. Skulle fan kunna somna. Här kommer bilderna från alla hjärtansdag.






spel

är sjuk idag också så vi sköt på resan en dag. åker altså upp i morgon istället. nu ligger jag här och spelar massa olika spel, typ tetris, silverphere, bubble trouble och reel gold, hah. jag tycker det är riktigt kul att spela såna här småspel ;) blir typ beroende! men nu ska jag fortsätta :) puss



lördag 21 februari

Nu ska jag snart åka & träna. Tränar i Sätra idag, så efter ska jag kolla på de andra som tävlar. Åh, vill kunna tävla igen! Sen är jag väl där med Lollo & Stina å de andra. När jag kommer hem ska jag lägga upp de bilder jag lovade. Kanske visar jag också gårdagens köp. Puss!


håkan hellström

jag kommer aldrig kunna beskriva hur bra Håkan är och var i uppsala igår. Lycka & kärlek är det enda man känner när man är på hans konserter. han är så fin, på alla sätt å vis. Kung. Ååååååååh, ångest över att vi inte kommer få se honom på länge! Det var så jävla bra stämning, allt var helt perfekt. jag, saga & sanna hade en av de bästa kvällarna i våra liv. vad skulle vi göra utan håkan?!

(bilder kommer när sanna skickat dem)


jag är så jävla sur nu..

.. i dag efter lunch kände jag mig jättekonstig och febrig, så nu ligger jag här i min soffa och är sjuk. Lagom till lovet va? imorgon ska jag till fjällen men får väll se hur det blir nu. eller ska jag ligga där och vara sjuk? kul.. nej jag blir alltid sjuk på loven, det suger! jag hatar det, bajs.

skicka vidare

kom just hem från ett gympapass på friskis. Var där med hanna som vanligt PLUS alma, för hon har också skaffat  kort nu :D innan det var matilda här en snabbis och vi fixade vår lektion och gjorde smoothie :)

jaa, det är väll vad som har hänt i dag .. eller jag var i skolan som vanligt. Vi såg en asbra film på so:n, "skicka vidare" hette den. Tåranrna bara rann, ni måste se den! :)


francais

Det blev ingen grey's för mig, franska måste göras. Life's a bitch.

träning

Tja, nu drar jag på träning. Klockan 21.00 ikväll börjar Grey's igen.
Yesyes :) Imorgon åker ta mig till kärlek tröjan på. Sweeet.

hahah, en sån söt liten kines


secret service

Den här låten har etsat sig fast sen jag & Molly såg i taket lyser stjärnorna. Jag blir så glad på något vis.


smiley faces

Idag var jag som sagt med min kära andraavenyn-nörd. Vi var lite tjocka och köpte godis på konsum å sen så skrev vi våra engelska bokrapporter. Fast egentligen blev det mest youtube. Aja. Nu har jag iaf skrivit en del sen Linn gick hem. Men nu orkar jag inte plugga mer för idag. Nu blir det mästarnas mästare. Haha nörd. Men det är faktiskt kul :) Och vetni?! I övermorgon får jag, Saga & Sanna se HÅÅÅÅKAN. Jag dör. Haha har tjatat en del om det, men ni får stå ut de närmsta dagarna ^^ Sen så en ännu posetiv sak - LOOOOOV om .. 3 dagar! Behövligt! Och även en tredje bra sak - på fredag blir det tacos i skolan. Hihi. Amanda som gång på gång säger: jag dör dyker upp i mitt huvud. Toodles!

Och jag vet att jag skulle lägga in bilder, men det kommer .. snart.


alltid trött

idag har skrivits på min bokrapport till engelskan, i sällskap med nelly ;) ikväll ska jag lägga mig riktigt tidigt, är så trött! känns som jag är det hela tiden verkligen, inte bra. Men det är inte konstigt att man är det när man sover typ 6 timmar.. Men nu tror jag att jag ska in på svts hemsida och se på andra avenyn. hah. Man kan inte sluta kolla när man väl börjat för det händer verkligen nya saker hela, hela tiden. Det är ju inte världens bästa skådespelare enligt mig men i like it. Hööörs!


hjääälp

hanna berättade för mig i dag att mayafolket och einstein har en teori om att jorden kommer gå under i december 2012! Vet inte om jag vågar tro på det eller inte men är det sant är det jävligt läskigt. Fan, om det nu skulle vara sant vill man ju verkligen leva livet nu och ta vara på allt! men det kommer ju inte att hända, det är bara snack.. eller ? ;)


090216

Jag kom precis hem från ett besök hos naprapaten. Jag fick massage med en maskin som typ värmde upp musklerna. Läskigt. Nu hade jag tänkt gå ut och springa. Huh! Ingen ville springa med mig, så ipoden får göra mig sällskap. ^^


like a melody..

kom just hem från skola efter ett noprov ..
jag och hanna ska till en gyminstruktör kl 6,
haha det behöver vi verkligen ;)
men innan dess ska jag bara slappa :D
vi hörs alla gullungar



en gyminstruktör + någon XD

jag säger som linn: tråkig söndag.

Hejsan. Nu är rummet färdigstädat. Precis som varje söndag så väntar allt plugg jag lagt i en hög. Franska, engelska & NO är det som gäller idag. Bilderna vi pratat om ska jag försöka lägga upp senare idag. Nu: genetik.

tråkig söndag

idag: plugga, plugga & plugga.
har noprov imorn och jag känner mig helt lost!
Någon som är expert på genetik?


sommarlov tack


the best


fler bilder kommer i morgon, finns flera hundra ..

godnatt

Nu har precis mina kära vänner gått hem. Alma, Hanna & Linn var ju somsagt här. Om man inte har någon pojkvän så får man ju fira alla hjärtansdag med sina polersh :) Vi har haft det apmysigt. Hanna & jag lagade middag och Alma & Linn fixade asfina efterätter. Mums! En hel del bilder har tagits så imorgon lär jag lägga in en massa. Nu ska sminket bort & sen ska jag kolla på music and lyrics. Hoppas ni hade en fin alla hjärtansdag. Pusshej!


DET FINNS SPÖKEN





Det finns spöken!
alla var ute när bilden togs!
fan vad läskigt, jag dör
KOLLA I FÖNSTRET!


alla hjärtans dag

hello darlings:) kom just hem från stan där jag var med nelly (: Köpte en kjol från monki, en jacka från hm & lite smink. Jag lägger in bilder på det senare för jag måste plugga lite nu och sen ska jag till alma innan vi drar vidare hem till nelly :)

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG PÅ ER FÖRESTEN


tjuvtittat



HAHA!

tretton

hallåj! Än så länge har det inte märkts att det är fredagen den 13:e. Jag klarade läxförhöret & debatten gick asbra. MVG:et satt fint! Närsomhelst nu så skulle jag kunna somna om det inte vore för att jag pratar med min kära kusin molly & käkar lite godis.

blåbärssmoothie

Godmorgon :)
Sitter här och dricker en good blåbärssmoothie. Hann göra det till frukost i dag eftersom jag har sovmorgon! Då kan man lyxa till det lite extra, hihi ;)


Blåbärsmoothie
2 1/2 dl vaniljyoghurt eller
mild naturell youghurt
1/2 banan
1 dl frysta blåbär

Det är bara att mixa ihop det ,
sen är det klart :D

ÄNTLIGEN

ÄNTLIGEN KLAR MED BOKRAPPORTEN!

så nu är jag så här glaad! eller inte .. haha, jag vill sova.

sluta dröm om det ljuva livet

Usch. En riktigt jobbig vecka. Allt känns piss. Inte blir det bättre av att vi har en gendebatt imorgon. Som grädde på moset så får jag en timme mindre sovmorgon pga att jag måste göra ett no-förhör. Något som muntrar upp mig är att det nu bara är en vecka till Håkan. Då kommer jag vara lycklig som jag vet inte vad.

yes, i like it !






Jag och joar spelade in Beckfilen i söndags så vi såg den i dag ;)
och jag måste bara säga att jag älskar beck :D haha, så jävla bra!

en liten påminnelse

hej. Tänkte bara påminna om att du kan se vem av oss som skriver genom att kolla längst ner i inlägget där det står vilken kategori det är. Då står det antingen nelly eller linn ;) Nu är det som ni ser altså linn som skriver. Det är även vissa som verkar tro att vi bara är en person men det är vi ju inte. Vi är faktiskt två, puss:)


nelly till vänster och linn till höger :D

shrek's lillebror

Parlamentet, raw & stockholm live är det jag har tillbringat min eftermiddag till att kolla på. Lite skratt behövdes innan allt plugg jag nu har framför mig.


om sommarn är livet som bäst



när man kollar på hms alla fina badkläder kan man ju inte annat än att längta till sommaren! Vilken är eran favorit?

mina kära vänner

Jag ryser. Emelie skickade nyss två låtar till mig, där hon & Amanda sjunger. Helt jävla grymma. Mama is proud, haha.


Emelie & Amanda

nionde februari.

Ciao. Just nu sitter jag och finurlar på min bokrapport. 7 rader är det jag hitills åstadkommit. Well done. Men jag ska inte deppa, sista bokrapporten i den här skolan. Skönt, var ordet. Vad har annars hänt idag då? Vi hade idrott. Amanda & Jenny körde sitt styrkepass, en hel del skratt blev det för sagas och min del. Att klänga sig fast runt den andres mage medans den ska gå på alla fyra, var ett exempel på en övning. Bytte platser gjorde vi också i klassrummet. Li, Lotta & David delar jag numera bord med. Riktigt kul hade vi på lektionen iaf. På två timmar lyckades jag räkna ett tal. Duktigt. Men fördjupningsboken vägrar jag att räkna i. Nu ska jag ta mig en halstablett, min kropp vill lixom aldrig bli frisk. Ingen träning ikväll med andra ord. 

So long! 


hemma!

kom hem från Göteborg för inte så länge sen. Det var jättekul där :D nu är vi bäst i Sverige på lacrosse ;) hahah! Johanna har massa bilder så jag kanske lägger in några här sen .. är typ bara fuula bilder, men men. vi höörs senare, puss :)


i landet lagom är bäst vi skålar för en midsommar till färsk potatis och sill

Efter en stunds kollande på lookbook har jag kommit fram till några saker. Ett. Jag vill åka bort, bort från Sverige. Två. Jag vill ha massa pengar. Ovanligt? Tre. Jag vill ha ännu mera pengar.

Men sen så är det en till sak, som jag först och främst tänker på. Titta på den här bilden. Något speciellt ni tänker på?




"HEJ JAG KOMMER FRÅN SVERIGE" tycker jag att den här bilden skriker. Lite kul att man kan se vart någon kommer ifrån genom att kolla på deras kläder ^^

Ett ord. Blä.

Godmorgon. Eller något. Dagen kommer bestå av plugg. NO-debatt, engelska, franska, ännu mera NO osv. Blä. Sen så får jag ju hoppas att det faktiskt blir av också. Datorn brukar förstöra rätt mycket ..

Efter bloppisen igår så blev jag själv lite sugen. Så jag rensade ut min garderob, men nu är frågan - vad ska jag göra av det? Ska jag sälja det? Hur? Tips uppskattas :)

blondinbella & gänget

Hej! Imorse mådde jag något bättre, förkyld och lite feber. Så jag & Saga drog till bloppisen som bla Blondinbella, Mikaela & Petra hade :) Vi köade läänge och goodiebagsen var slut, men annars var det kul ^^ Jag köpte inget, men Saga köpte ett par skor av Blondinbella & en kjol från Billie, eller om det var Mikaela. Vi pratade lite med bloggerskorna och så ;) Det kanske inte var så jättesmart att åka dit för nu mår jag sämre men aja ;)



jag vet att kvalitén suger & att jag är asful men iaf
- Saga, Blondinbella & jag.

kolla in blondinbellas blogg, så hittar ni en bild på Tina, Alva, Lina, Isabel & Helena :D

alla heter glenn i göteborg

hej, skrev att jag skulle köpa ett par svarta shorts till helgen i går. Och det är för att jag ska till Göteborg i kväll! Hade glömt att berätta det men så är det iaf och det ska bli kuuul. Åker med la crossen och ska spela. Första gången för oss, altså mig, johanna, hanna och alma så det känns lite nervöst, hihi. Men hoppas att det går braaa, ni får hålla tummarna :) fick sluta efter lunch i dag så det är därför jag är hemma så tidigt men det passade bra för jag måste packa! ;) men ni får ha det bra alla goa o glaa, medan jag åker och träffar Glenn, hah!




här har vi ellen och jag, haha
 bilden har igenting med texten att göra men whatever

sjuk ..

Hej. Just nu sitter jag faktiskt i soffan. Jag är sjuk. Illamående, huvudvärk, feber och halsont. Usch. Jag var i skolan en timme innan jag gick hem. Just nu är det stilakuten på TV. Går verkligen bara pissprogram mitt på dagen. Kanske ska kolla på någon film istället. Får se!

090205

Hejsan. Idag skrevs nationella svenska c. Själv så skrev jag en novell med titeln "livet som tonåring" får se vad dom tycker. haha. Annars hade vi en håltimme, mitt på dagen, riktigt onödigt. Hade hellre börjat senare eller slutat tidigare. Men life's a bitch. Eller nåt. Imorgon har vi NO-läxförhör, så bäst att jag sätter igång och pluggar. Puss!


Speeeeeeeeeeeed

heej, hade nationella i morse klockan åtta och för att hålla mig pigg åt jag massa dextrosol. Men grejen var den att jag inte blev så mycket piggare under själva skrivningen utan i stället fick jag västa kicken i slutet av dan, haha! Men nu är jag i alla fall hemma och sitter här. Senare ska jag och hanna till friskiiis och så ska jag köpa ett par svarta shorts till helgen :) Vi hörs allihopa, pusss


Linn hos nellpell

Hallå! Nu sitter jag hemma hos nelly :) fick sluta tidigare i dag också, så jävla skönt! Just nu går nelly runt och fixar lite saker medans jag sitter här, hihi ;)






haha två fiiiina bilder jag hittade på nellys dator, hahaha!
Läänge sen säger jag bara!

puss

tuesday

Hejs. Det blev inget besök hos tandläkaren idag, men naprapaten & sprutan blev av. Jag har fått lite rehabövningar till ryggen nu, så hoppas den ska bli bra! Sedan bar det av till cityakuten, sprutan gjorde bajsont. Jag brukar aldrig ha problem med sprutor, men just den här är lite jobbig :P Första nationella skrevs ju idag också, det gick helt okej tror jag. Lite svårt att hinna bara. Sedan slutade vi en timme tidigare, trevlig värre :)

Ajuste, det går framåt i min övertalning om att få dra till Peace&Love med några av mina kära vänner i sommar. Riktigt najs det kommer bli asså. Plus att det är ända stället Håkan spelar på i sommar, och det får jag ju inte missa!

tredje februari tvåtusennio

hej på er alla sötnosar. Vi fick sluta tidigare i skolan i dag och det var riktigt sköööööönt! Hade ju även nationella i morse och det var lite läskigt men det var det första så man har ju ännu fler framför sig liksom, usch. Nu ska jag på la cross. puss!



måndag. måndag. måndag. måndag. måndag. måndag.

Hej. Jag sitter och väntar på att pastan ska koka färdigt, till det blir det någon sås som mamma har lagat. Man måste nästan äta pasta efter träning! Veckans kortaste skoldag är avklarad. Var rätt najs med skridskor, syslöjd, svenska och matte. Klockan 13.50 tog jag sällskap av Hanna & Matilda och begav mig hemåt. Sen blev det träning. Ryggen gjorde lite ont, men imorgon ska jag till en naprapat och kolla den. Sen ska jag även besöka tandläkaren & vårdcentralen för livmoderhalscancerspruta (hej, långt ord) Men varför klaga, jag får ju sluta skolan 40 minuter tidigare :) Imorgon ska också det första nationellaprovet skrivas. Svenska den här gången. Men nu blir det käk. Toodles!


friskis och svettis

kom just hem från friskis och svettis! Hanna och jag köpte kort i dag så nu blir det träna träna, haha ;D nej men vi ska vara mycket bättre den här terminen än förra. Då hade vi ett sesongskort men tränade typ bara fem gånger :S hah.


woho, super tränarna ..


den där lisa

Jag såg att Lisa hade köpt samma t-shirt från weekday herr som mig, trevligt trevligt. Kolla in hennes blogg om ni inte gjort det. Söt tjej med asfin stil :)


bild: Lisaplace.devote.se

kul.kul.

Det känns som om mycket jag har skrivit om har handlat om att vintern suger, att vi har för mycket prov och sånt, de senaste veckorna. Men här är faktiskt lite saker som är jävligt najs!

- HÅKAN HELLSTRÖM om 18 dagar med Sanna & Saga. Uppsala.
- SPORTLOV vecka 9. lovlovlov. riktigt skönt (3 veckor kvar)
- EGYPTEN & PÅSKLOV vecka 15. soooool. lite långt kvar, men ..

+ som emelie sa: för varje dag som går så kommer sommarlovet närmare ..

sen börjar gymnasiet, å det är läskigt & jag kommer vara så nervös att jag skiter på mig (okej, liten överdrift) men det blir nog rätt kul med lite nytt och så.


PUSS!


it makes me crazy

tji! kom just hem från cosmonova ;D hah det var min familj + några friender till oss. Vi såg en film om rymden och det är verkligen läskigt, på riktigt! Tänk hur jävla stort allting är. Tänk hur obetydlig lilla jag är egentligen. Asså jag mår dåligt när jag tänker på att universum är oändligt. Eller det måste ju ha ett slut känns det som. Men det måste ju fortfarande finnas någonting på andra sidan om slutet. Usch det går inte in i min skalle. Aja, nu ska jag tänka på något annat. hah. Vi hörs senare :)


första februari tvåtusennio

Hejsvejs. Jag kom precis hem från Molly. Skulle ha skrivit igår, men mollys dator ville inte riktigt .. Men vi var ju som sagt i stan, köpte massa grejer, bla. chinos :) Sen så såg vi också på bio, i taket lyser stjärnorna. Både rolig & sorglig. 

Söndag. Igen. Herre vad veckan gick fort. Idag måste jag läsa massaa. Både på engelska & svenska, har lixom inte orkat göra det men nu så.  

RSS 2.0