sommar sommar sommar



heej. Har inte skrivit på vääldans länge men har varit borta och det har varit superväder ju :D idag har iaf jag varit ute i mattildas båt och blivit både röd och gjort illa min svanskota, men annars var det jättekul och mys. men nu ska jag ta mig en dusch. Ni får ha det så bra alliphopa!

midsommarafton.

Tjo! Glad midsommar på er allihopa. Själv är jag och firar på Sagas land. Jag har det väldigt mysigt med den filuren. På tomten står den snyggaste midsommarstången jag nånsin sett (ingen sarkasm här inte) och ikväll ska det grillas. Lär komma hem på söndag någongång. Puss!

ARTON.


grattis syrran!

nelly:

Hej, vart har jag hållit hus? Jo, i Barcelona. Det var apmysigt. Innan dess var det ju bal & skolavslutning. Balen var så himla fin men skolavslutningen däremot var mest jobbig. När Anna sjöng den första låten i kyrkan forssade tårarna direkt. På kvällen träffades vi alla & klockan fyra bar det av till flygplatsen.

Ps. Som ni har märkt har vi inte varit särskillt flitiga eller så med bloggandet. Vi har helt enkelt ingen lust. Kanske blir det inte så många fler inlägg i den här bloggen .. Men vi får se!

sommarlov

heej, nu är det äntligen sommarlov men det känns inte direkt som det för vädret är piss, men det är skönt att vara ledig iaf :D Igår var det ju skolavslutning och tårar. Vi stannade kvar i skolan och gjorde allting för sista gången men tillslut var det två femmor som typ körde ut mig och matilda genom att kasta bollar och frisbies på oss :O På kvällen var vi ute med hela korrridoren och sen sov hanna och matilda här. Hela denhär dagen har vi segat hemma hos Sture och kollat på film och så ;P så jaa.. det är typ så mina senaste dagar har sett ut.

Och jussste.. jag tappade bort min mobil igår kväll :/ Har letat jättemycket men hittar den inte. Det är en röd sony ericsson, så om någon vet var den är, säg till mig!


Och balen, den var skitkul!
här har vi då palmen, hanisen, jag, bananen och nelson 
fler bilderfrån balen kommer någon annan dag!

bal 09

heej, nu ska jag gå till matilda och fixa mig inför tillsammans med några tjejor och sen är det bal som gäller, iih vad kul :) Bilder kommer in i bloggen senare, puss på er

du gamla du fria ..

Svennebananernas dag idag! Det blir tävling lite senare på dan' och ikväll blir det utgång! Förutom nationaldagen firar jag också att det nu bara är en månad kvar av tandställningen. Bye bye. Puss!


SVERIGES NATIONALDAG



GRATTIS SVERIGE, eller vad man ska säga ;)

kyla

kom hem för en stund sen. Var ute med massa människor och det var trevlans men jävligt kallt. Kan det inte bli som förra helgen igen!? VILL HA SOMMAR OCH SOL!


stan en regnig dag

Stan idag med lite vänner. Hittade endast lösnaglar men tappade bort en kofta, hehe. Aja, ska in imorgon igen, med matilda och då ska jag se till att hitta det sista till balen + bikini och shorts kanske ;) hu, det är mycket jag vill köpa!


090604

Idag lämnades den absolut sista uppsatsen in i grundskolan.
Klassrummet städades, det kändes som att riva ner 4 år. Usch.


En del av klassen, en regnig dag i oktober 2006.

inte långt kvar



om exakt en vecka är det skolavslutning,
då ska jag bära denna klänning, från lipsy :)

trött?

Nyss hemkommen från frissan. Var nära att somna i stolen ett antal gånger. Jag verkar fortfarande inte tagit igen sömnen sen jag & Saga endast sov 4 timmar fredag's natten. Så vad passar bättre än en sovmorgon imorgon då? Tjugo i tio ska jag ju pallra mig till skolan imorgon istället för åtta. Åhhhh! Men nu ska jag dö lite grann. Franskaarbete ..

måndag.

Hej. Sitter här med en fläskläpp. Inte så najs. Medicinbollar kan vara riktigt farliga. Haha. Imorgon tänkte jag foto flitigt, då jag varit lite dålig på att lägga upp bilder på sistone. (När jag skriver det ser jag Amanda framför mig som förklarar att det inte stavas med något d, för det har hon nämligen lärt sig. Haha) Dags för sminket att försvinna. Puss!

Update: Sry, glömde kameran hemma. Men imorgon så ^


dålig

har inte varit bäst på att uppdatera nu på senaste tiden men när det är såhär pass fint väder vill man bara vara ute! Imorgon ska det bli sämre väder så då kommer jag säkert att skriva mer, hehe.
Men nu ska jag ut på min altan och käka middag, yummie!


RSS 2.0