chill

jag hoppas inte att ni tar inlägger igår så seriöst .. hahah.

I dag har vi bara tagit det riktigt lungt och det har varit otrooligt skönt! Man blir verkligen trött efter en vecka. Nu tänkte jag fixa present till min storebror och i kväll ska vi ha gäster här hemma ;P men ni får ha det så braa, puss på er!


ellen och linn som skriver ..

tjabba tjeeena hallå. vi säger så. hejdå

hah skoja bara. nej men vi är väldigt trötta, mhmm. Vet ni vad vad vi har gjort? zzzzzzzzZZz VI HAR BAKAT SCONES! dom blev JÄTTTEGODA! testa hemma i era stugor!



mmmmmmmmm.... ser det inte underbart ut !?
äggulan är som pricken övet i:et.

Nu ska vi baka ÄNNU FLER såna!
minst 50 stycken! ha det bra.

Nu ska vi snart sluta
och åka väg i våran skuta
Men först vi vill att du ska skriva ner
detta vackra du ser
Om du går miste om detta
kanske du måste flytta till en etta
Gå och lägg dig på åkern
så ses vi i Såkern
Där kan vi bada varje dag
tillsammans du och jag
Och äta våra scone
i ett liv med dr Jones
Smaka, mumsa och tugga
så kanske du får se en grissugga
Men om detta ändå inte händer
kan vi garantera blåa ränder
om ni är riktigt fula
kan ränderna bli gula
Men det är bra att veta
vart man ska gå och leta
Kanske bränner ni er på en spis
och så är vi tillbaka till våran gris
han heter faktiskt Bert
och han ge dig en fjärt
Kanske i din nästa
och då börjar det fräsa
Bubbla, skvätta, svida
och du får garanterat lida
Läsa böcker kan man inte göra
för då kan man inget höra
upp och ner och hit och dit
vi vet, du är en liten skit
det är bara att erkänna
och sluta vara ute och ränna
när du äntligen kommer hem
är du som vår vän
men innan dess
är du bara stress
åter till vår skuta
i den kan man riktigt njuta
i solens sken
med bruna ben
och den goda sjörövarmaten
som vi tog från de andra faten
Jag undrar vad det är för färg på din krita
för du vet.. jag gillar att rita *blink blink*
Ellen har en toffs på bollen
hon har värsta modekollen
Linn har en vit liten tröja
den kan man inte böja
Nu ska vi göra nåt slut
och aldrig mer titta ut
puss och kram från oss
till er,
som inte kommer loss....


xoxo gossip girls

finally friday

Hej! Blev inget bloggande igår. Träning & plugg tog upp all min tid typ. So- & musikprovet är avklarat. Asskönt! Äntligen ledigt & helg. Just nu står en mumsig kladdkaka i ugnen, som syrran och jag har bakat :) Imorgon blir det stan med Molly & sen ska jag sova där. Mys. Nu väntar tv:n, toodles!


bilder från helgen ;D





moa biter mig, hehe


moa och nelly :)


vaaaaah !? haha hanii :)


kärleksfullt i beeeeert


juniii sötis kusin :)


lilla prinsessan lily


andreeeeeeja kusin vitamin :)

muuuuuuusik

Hejsan! Imorgon är det musikprov. Hoppas det går bra, men gör inte så mycket om jag inte får bra betyg där lixom. Har redan VG så :) So-provet jag ska ha på fredag är däremot lite svårare, det räknas ju som fyra ämen och G är lixom svårt. Jaja. Nu ska jag göra något roligare än plugg, kanske kolla på något avsnitt av OTH eller så. Hörs imorgon. Puss.

musikhistioria!

Hej allihopa :) sitter här med moa toa brevid mig och hon har just förhört mig på lite olika låtar till musikprovet, bla Say a little prayer- Aretha Franklin som jag tycker är riktigt bra. Den är lite nostalgisk och introt är det bästa, så häärligt.


här har ni den ;)

nej nu ska vi fortsätta med nästa sak, so:n -.-
hoppas ni har lite roligare saker att göra, puss:)

stackars david

Hejs! Idag har jag suttit och terroriserat David med massa frågor, till SO-provet. Men han kan så sjukt mycket så han får skylla sig själv. Haha, det är faktiskt lite synd om honom för alla tjejer i klassen frågar honom alltid om skolgrejer. Men han gillar det säkert ^^ Hihi. Sen har mammsen förhört mig till Musikprovet. Det gick inte så jättebra om man säger så ..

En annan grej: Jag är så sjukt trött! Konstant. Och vi har inte ens gått tre veckor av terminen, hur fan ska det här gå?! Somnade både igår och idag innan middagen :P Hoppas det blir bättre när det inte är sånt här äckelväder ute. Nu ska jag dricka te. Puss!


snabbt inlägg bara

kom just hem från skolan. Sista timmen snackade bara syv om samma saker i tusen år -.- Nu måste jag skynda att packa i hop och grejer för sen ska jag på la cross. Ska möta alma och hanna kvart i så jag måste kila men vi hörs senare, puss
'

hanna och alma ser ut så här:) hihi

jag gillar inte måndagar

Idag har jag varit och pluggat med min morfar, hihi :) han är jättebra på att förklara och så ;) men på slutet somnade jag till några gånger så jag ska nog ta och lägga mig tidigt. pusss


här är han, min rasta morfar, hahaha


090126

Måndag igen. Fem dagar innan helg. Jag dör.


nostalgi

Hejs! Städandet är klart, det blev lite roligare när jag lyssnade på absolut music 2003. nostalgi! hihi. Men pluggandet går inget vidare, men lite har jag fått gjort iaf. Min käre vän moa ska hjälpa mig med musikhistorian senare. Nu vet jag vilka låtar jag ska spela på musikuppspelet också. Iaf gitarrlåtarna. Nu blir det ett one tree hill avsnitt, sen måste jag plugga vidare. Puss!

blä blä vita lamm


min dag ser likadan ut som nellys, plugga och städa rummet.. 
till kvällen kommer iaf lite släkt ;D




 


let's kill ourselves a son

Godmorgon. Dagen kommer bestå av städning & plugg. Kill me.

godnatt.

Nu har jag precis kommit hem från moa. Vi hade det riktigt trevligt, som vanligt :) kvällen bjöd på asgod middag, Bert, prat, singstar, skratt & massa gott. Nu ska sminket bort, sen så blir det sängen. Puss!

mes merveilleux amis

Nu har jag bestämt mig. Det blir kärrtorps gymnasium! Skönt att äntligen ha bestämt sig :) Nu har jag precis slagit in moas presenter. Hon fyllde år i november men nu får hon dem hehe. Nejmen det har varit lite svårt att fixa så att alla kan men ikväll så :D Imorgon måste jag plugga SO, NO & musik. Blääähk. Men ni får ha en trevlig lördagskväll, det ska iallafall jag ha med mina störtsköna tjejer!

mys pys

heej. Kom just hem från nackas öppna hus och det verkade väll okej, men jag tror att jag ska välja kärrtorp som första val. Det är iaf så det känns efter de öpnna hus jag har varit på. Ikväll ska jag och bästa tjejerna hem till moa och mysa. Jag ska få ta med mig pappas systemkamera så jag kommer troligen lägga upp massa bilder i morgon:) hoppas att ni får en bra kväll allihopa. pusss


här är vi fem för lääänge lääänge sen

mr saturday

Hejs! Idag ringde klockan (läs:mobilen) kl. nio. Jag och Stina skulle nämligen ut och springa. Jag var sjukt trött, det blåste som in i helvete & det var sjöar i skorna. Men annars kändes det bra ^^ Om cirka tjugo minuter kommer Linn & hennes pappa och hämtar upp mig och pappa. Vi ska till Nacka på öppethus. Sam-media & journalistik lockar.

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH


HAHAHAHAHAHHA alma, döda mig inte! haha hittade den i dag och fick ont i magen så mycket jag garvade. Hittade några som var ännu värre men dom ska jag nog inte lägga ut för jag är så snäll.
synd bara att den blev så mörk när man la upp den på youtube :/

håkan hellström.



Det har blivit en del inlägg om Håkan på senaste tiden, men det är inte så konstigt när han vinner pris efter pris. Nu har han gjort det igen. På Rockbjörnen kammade han hem priserna för Årets manliga artist & liveakt. Har man varit på någon av hans konserter så förstår man varför.


i feel good

Woho. Äntligen helg, det behövdes! Imorgon blir det öppethus & mys med brudarna på kvällen. Om de två sjuklingarna Linn & Moa är friska, förstås.


bild från förra fredagen.

en rutten linn

är hemma idag också men nu är jag nästan helt frisk så det känns riktigt skönt! Jag känner mig alltid så jävla sunkig och bläig när jag är eller just har varit sjuk. Går runt i mjukiskläder, ligger i sängen mest och kommer inte ut utan ruttnar hemma. Jag och moa, som också är sjuk gick den korta biten till skolan och hämtade lite böcker igår iaf, duktigt va? ;)



här är en lite mer frisk, glad och pigg linn
 


PROVENCE




not a perfect day

Det är massor av snö ute. Jag har två stora prova nästa vecka plus en massa läxor. Ikväll har jag träning ute i kylan.

Kort sagt, det kunde ha varit bättre.

smörgåsrån + cola





det här är typ det jag lever på nu när jag är sjuk.
 Smörgåsrån och avslagen coca cola.

cause i miss you baby



naaa det här är verkligen hur gulligt som helst :')
se hur lejonet kramar om dom ! hah

shoreline

Idag damp veckorevyn ner i brevlådan. Beställde den gratis från någon sida. Alltid trevligt. Ikväll ska jag på öppethus istället för träning. Norra real. Min syrra går ju där, verkar rätt bra, vi får se :)



asfin låt. Shoreline - Anna Ternheim

inred ditt drömhem

har suttit och inrett min lägenhet på åhlens hemsida. Asså det är ju inte min men det är lixom min på den hemsidan, haha. Jag tycker det är skiiitakul med inredning och sånt så :)
Men inred en lägenhet ni med vetja :D









söta förvaringsaskar från åhléns


sjuk sjuk sjuk

hej, vaknade precis. Idag är jag hemma för jag är magsjuk :( fyfan säger jag bara. Håller iaf på att ladda ner lite bert nu aom jag tänkte se i dag, haha han är så skön + åke och lill-erik, me liiike ;)


är helt slut..

.. har varit på två öppna hus i dag. Östra och Kärrtorp. Kärrtop verkade jättebra ;D innan har jag varit lite skeptisk till det för att det ligger så nära och att det är lite tråkigt. Men hallå, den har den linjen jag har velat gå sedan slutet av sommarlovet och skolan verkar bra så varför ska jag inte gå där? Jag kommer att välja den som något av valen. Första vet jag inte men vi får se ;) nej nu ska jag äta en seeeen middag. Men ni får ha det asbra allihoppa :) puss


haha typ ett år sen, jag och Nelly. Snyggt :P

you really got me

Kärrtorp verkade asbra. Verkligen. Vi pratade med några trevliga, gamla björkhagare. I helgen ska jag till Nacka, då lär jag bli förvirrad igen. Men just nu är jag astaggad på Kärrtorp, sam sam - media.



kanske joinar jag dem i höst ..

det snurrar i min skalle

Hejs! Idag flög barnbidraget in på kontot. Härligt! Senare blir det Öppethus för min del. Ska till Kärrtorps gymnasium med Emelie & Amanda. Får se om det är bra där :) Är ju lite förvirrande med alla linjer & skolor. Men det löser sig väl. Puss!


vad sur jag blir ..



Jag vill inte att det ska vara snö ute.
Kan det inte ta och bli vår istället?

put the sun back

Hej! Måndagskvällen kommer bestå av träning som vanligt. Rehabträning. Inte kul alls. Men nästa vecka ska jag till en naprapat (stavning?) så jag hoppas att hon ska hjälpa mig med ryggen. Förresten, bara en månad kvar till uppsala, där världens bästa håkan ska uppträda. Awesome!


she's so

Våran käre vän Emelie har hållt på och trixat med bloggen.
Finfint tycker jag. Det firar vi med en bild på underbaringen.


testar något nytt.



Idag på coffehouse by george testade vi en ny smak på latten.
Den hette vanilla fun eller något liknande och var riktigt god!
smaka den nästa gång ni är där om ni inte redan har gjort det :)
cappucino, skummad mjölk, vanilj, kakao. Låter väl inte helt fel?


 


älska rea

idag har jag vart i stan med alma (: jag köpte en blå/vit randig tröja och en rosa tubklänning på åhléns. Sen köpte jag även en bh, ett par trosor och ett vitt linne på hm. Det var så jävla bra för först var kläderna på åhléns på rea och sen när vi betalade kostade det typ hälften så mycket för då var det tydligen halva reapriset på alla kläder som var på rea :D så då blev vi lite glada. eller mycket. hah. Lite dåligt förklarat kanske? men jag hoppas att ni fattar ;)


ni är bäst


johnny du och jag borde starta upp ett band


Dagen har tillbringats med dessa två härliga filurer :)

that's nice

sitter och stryker över min lillebrors nysnaggade hår eller det är typ en cm. Men jag älskar den känslan så han är mitt offer! tänker inte göra det själv lixom, hah.
Nu tänkte jag se på twilight. Jag kan inte få nog av Edward, så himla fin, jag döör.


här kommer lyckan för hundar som oss



Årets bästa artist & guldmicken (årets liveakt) tilldelades Håkan Hellström. Lycka.

somewhere over the rainbow



Såg australia igårkväll. Den var jättefin och bra men jag måste erkänna att den blev lite långtråkig ibland, kanske inte så konstigt med tanke på att den var 2 tim och 45 min ;)


parkbänken är aldrig långt borta

Hej. Ikväll var det bio som gällde för mig, linn, alma, hanna & babsan. trevlans. vi fikade på tully's och sen gick vi till bion. vi såg australia, den var fin men väldigt låååång. men alma grät massor.

jag kom hem för någon minut sen, men för ett tag så trodde jag att jag skulle behöva sova ute. för när jag skulle låsa upp porten så märkte jag att jag inte hade några nycklar med mig. great, tänkte jag. jag kollade upp, och såg att det var svart i min lägenhet. jag försökte kasta lite stenar på fönstret, men det är inte lätt att träffa fönstret när man bor på tredje våningen. och ja, jag kunde ha ringt, om det inte hade varit så att jag inte hade några pengar på mobilen. jag tänkte lite, och sprang hem till babsan. som tur är har hon en porttelefon eller vad det heter, så jag tryckte på knappen & tack o lov så svarade hon. jag lånade hennes telefon och pappsen svarade. tur det, annars hade jag väl fått hitta upp en parkbänk. höhö.

imorgon har jag planerat med olika människor att göra något. har fyra saker som krockar. inte bra alls, får se hur det blir med det. nu ska sminket bort och sen ska jag krypa ner i min mjuka, sköna säng. sov gott!


friday i'm in love

Hallelåja :) Nu sitter vi hemma hos vår käre vän alma och väntar på att kladdkakan ska bli klar! Äntligen helg!
 

here is alma from alabama

toodles!

gamla bilder

jag tycker att det är så himla kul med gamla bilder på en själv och andra, haha. Lägger in några här under :)<3




"testing, testing"

gjorde ett litet test om mig. så gör det :)


cold feet



snön som föll ner på marken idag fick mig bara att längta ännu mer.
jag vill ha sommar. NU.

confused

jag har beslutsångest. fick hem lösenordet till gymnasievalet idag. vad ska jag välja? vilken linje & vilken skola? gaah. natur är ju asbra att gå för då kan man ju typ bli vad som helst. men det verkar lite tråkigt. hehe. nej, jag tror jag ska gå sam - media & journalistik. det är ju det jag vill. eller? ..


picknick hos linn

moa, jag och alma hade en liten mysig picknick i mitt rum idag. Moas mamma var gulligullig och hade bakat scones och till det drack vi thé ;) haha mys. Hoppas ni har haft en bra dag allihopa :)


Alma och jag idag. Vi gömmer oss bakom lite kuddar, hah

Haha vi gjorde asruliga filmer också! lägger kanske in dom senare. Vi hörs :) puss

sommaren snurrade fort, när vi bara snöade bort

kollade nyss runt på h&m's hemsida, åh fan vad jag började längta efter sommaren! sol, härliga sommarkvällar, bad, fina kläder & loooov. men 5 månader måste jag vänta ..



sista veckan på förra sommarlovet. gotland 08


alltid samma visa

Jag tycker att det är synd att allt bara blir som vanligt när man börjar i skolan igen efter de sköna loven. Jag menar "skolveckorna" .. Ställer klockan på kvart i sju men snoozar i typ en halvimme, får skynda mig upp och fixa i ordning mig, jag hinner inte äta någon ordentlig frukost för jag ser att jag börjar snart! Får skynda mig till skolan & kommer lite försent. Skola, man typ halvsover på lektionerna. Lunch, hoppas på någontling ätligt och sitter kvar länge i matsalen och pratar med vänner och har en liten paus. Mer skoooola .. Efter skolan är jag med någon kompis / tränar / fika / stan / dör lite. Sen är det middag. Har 1000 läxor och prov som hänger över mig och som jag måste plugga till .. Brukar bli i sista minuten och jag sitter uppe länge för att bli klar. Somar senare än jag tänkte mig för det var något bra på tv / någon kompis ringde / jag fastnade vid datan eller så. Vaknar astrött nästa morgon eftersom jag inte somnade i tid igår, likadan dag som igår och samma sak dagen efter denna. Dagarna går och sen är det HELG! två dagar som är riktigt roliga och sköna men sen när skolan börjar blir det likadant igen och igen. Asså jag dör verkligen. hu! ;)


S O M M A R <3


chokladkolor

idag är det måndag och det känns inte så kul .. nu börjar hela skolgrejen på riktigt. Efter skolan gick jag hem till matilda :) vi gjorde kola och körde något snowboardspel, hihi. det var kul fast det var jävligt svårt. Har inte så mycket roligt att skriva men vi hörs i morgon alla sötisar :)


snodde bilden av matilda (a), men här är iaf kolorna


oh happy day

Hallå. Körde mitt första banpass sen september typ. fan vad gött!

rockbjörnen

RÖSTA! RÖSTA! RÖSTA!

på vem? håkan såklart!

you never know ..

hejs. vart tog helgen vägen?! men iaf så håller jag på & laddar ner ett oth avsnitt, som jag ska se sen :) idag har jag typ tänkt på om jag ska ha något sommarjobb i sommar. skulle vara asnajs att tjäna lite pengar. men dom flesta vill typ att man ska vara 16 för att jobba hos dem, och jag fyller ju år i oktober. skulle vara kul å typ jobba på aftonbladet eller något. men men, vi får väl se .. ;)


TROLLKARLENS HEMLIGHETER

ikväll klockan 21:00 på 5an
hur bär sig egentligen trollkarlarna åt? hur kan dom göra allt så bra?
jag har alltid undrat det, och ikväll börjar en serie där de avslöjar sina trick.
fan vad kul, haha. Jag är riktigt nyfiken av mig så jag tänker absolut kolla, hihi
fast jag tycker det är lite synd om alla trollkarlar :P vad ska dom göra nu lixom?

Trollkarl på Kanal 5 Foto:Alfred Haber.

mihi

halloj. sov borta i natt igen, hos kusiin :)
filmen igår var bra, den var inte så läskig, mer äcklig lixom.
fast det kanske inte är så konstigt efterom det var en vampyrfilm ;)


pyamasmys

pussen !

090110

Tja. Är lite smått stressad, för jag har precis duschat och vi ska ha gäster ikväll som kommer kl. 18. måste hinna sminka mig & klä på mig och så. plus att rummet ser ut som ett bombnedslag. men lyssnar på nrj på hög volym så det ska nog gå fort att städa ^^ pappa fyller år imorgon, så det är därför massa folk kommer.

idag tränade jag, distans & styrka. det var segt! men träffade lollo för första gången på flera veckor :) <3 nu ska jag skynda mig. pusshej.

ps. har inga pengar på mobilen, kompis gick ut igår, ska köpa nytt kontantkort imorgon.


men haha

1. Ta fram din mobil,
2. Bläddra random i din inkorg,
3. Stanna när du räknat till tio och skriv smset som svar på frågan,
4. Gör likadant på varje fråga.



Vad skulle du säga om din pojkvän/flickvän var otrogen?

haha yeah ;) <3



Vad säger du alltid till din bästa kompis?

asså jag vaknade precis så för mig är det inte direkt bråtton ;)



Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?

bra:) om du inte orkar åka in till stan så kan vi typ ha en film dag om du orkar det<3



Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?

ko skit i rumpen



Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?

ifall du sover över kan du bara stanna till kl 11, puss



Vad vill du höra mest av allt?

God morgon <3



låt den rätte komma in

nej men heej :) hann inte skriva någonting i går för jag sov hos ellen och var där och lala så jag hade inte tid. men men, here i am ;D Just nu sitter jag bara hemma och tar det lugnt.
 
Ska se på låt den rätte komma in ikväll och den verkar bra men läskig, hah. Jag tror jag aldrig har sett någon riktigt läskig film på bio. Asså hemma har jag gjort det och så men på bion känns allt mycket verkligare ;)


jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din



41 dagar kvar tills jag, saga & sanna drar till uppsala och går på håkans konsert. can't wait!

here comes the sun ..

nyss när vi åt middag:

pappa: ska vi berätta något roligt?
stella & jag: jaa ..
pappa: vi har bokat en ålandskryssning, så då åker vi ju utomlands.
stella: jag hoppas du skojar
pappa & mamma: hahahaha ja
stella: men vadå, vad skulle du säga?
pappa: den 3 april åker vi till hurgada
jag: wiiiiiie
stella: uganda? :S
jag: haha, nej hurgada, i egypten.

så nu är jag glad. ska bli riktigt skönt :D wiiieee

första dan ..

Hej! Idag började sugskolan. blä. sen så gick jag och klippte mig. som jag brukar typ, fast nu blev det raklugg istället för snelugg ;) blev inte så jättenöjd, men å andra sidan har jag aldrig varit nöjd när jag gått ut från en frisörsalong. jag vänjer mig nog, och det brukar alltid bli finare när det gått några dar. hoppas, höhö. sen så tränade jag idag också, första gången jag körde intervaller på jag vet inte hur länge. har ju varit skadad & sjuk. det var jobbigt. usch. sen så körde vi styrka i gymet, var proppfullt. nu ska jag kolla på harry potter och fenixorden ^^

ajuste, grattis sveriges bästa manliga artist - Håkan Hellström. Vem annars lixom? Riktigt roligt inlägg, i know, men är så jävla trött. att gå upp halv sju är inte kul. imorgon blir det roligare. lovar.

pusshej leverpastej.

lite videos

Jag har massa roliga gamla videos på min data som jag tänkte att jag skulle lägga upp här ;D här har ni ;)



detta var för kanske ett år sedan, det är jag och nelly. Ta inte våran sång så seriöst ;)


haha conny :D<3

ska på en liten prommenad med alma palmen nu, men ´jag lägger in fler filmer någon annan gång, anntingen i kväll eller imorgon eller om några dagar, haha ni får hålla utkik :) puss på er

skola igen

jaha, då var första dagen på den här terminen avklarad och det är bara 5 månader kvar till sommarlovet :D eller bara och bara .. men jag längtar i alla fall som fan! Det är jag väll inte ensam om ? :)

 
andreas och mina ben ^^
vill ha sommar och färg!

grammisgalan

Hej, sitter och kollar på grammisgalan och om jag inte minns helt fel så är håkan nominerad till en grammis. heja!

hemma

Kom hem från Gotland i går kväll :)
.. och i morgon börjar skolan igen, huuuu




ett snöigt gotland ..


hihihihi <3


skidor

Hej! Nu är jag hemma från flottsbro, är så jäävla trött. gick upp klockan åtta (!!!) så sov väl 5-6 timmar eller något. usch, vidrigt att gå upp så tidigt, och imorgon måste jag gå upp en timme tidigare. kill me. men det var iaf riktigt kul att åka skidor, var nästan ett år sen ju. haha träffade många roliga människor där ^^ har laddat ner en hel säsong av "vänner", så ska kolla på det nu. puss.

schmäxigt

Hallå där! Nu är molly här :) vi har precis provat skidkläderna för imorgon, så jävla heta, höhö. nu ska vi kolla film. puss!




Förra året när vi försökte lära oss åka snowboard ^ men imorgon ska vi göra något vi faktiskt är riktigt bra på: ÅKA SKIDOR! :D

godmorgon

Godmorgon! jag sov många timmar inatt. asskönt. men imorgon ska jag upp tidigt "/ molly & jag ska till flottsbro och åka skidor. asnajs! sen så på onsdag ska jag till tandläkaren (tandställningen har gått sönder. för typ sjätte gången. gaaah) och sen ska jag jobba. och på torsdag är det skola. jag dööööööör. vill inte!!


all or nothing

Jag kollar på film, bring it on - all or nothing  -.-

photos



jag hade lite tråkigt, så redigerade lite bilder, eller typ ändrade färger & kontrast. haha, men har man inget photoshop så ..  ^^. ni behöver ju inte ta alla bilder seriöst haha ;)

blir lite suddigt när man klickar på vissa bilder, men annars hade det blivit ett så himla långt inlägg ;P

bowling

HEJ! bowlade som sagt idag, det var kul :) det gick väl bäst för hanna, men jag vann iaf den andra serien, wiie :D vi fikade lite efter också, det var mys :)





090103

idag blir det bowling med matilda, och kanske alma & hanna. var aslänge sen! får se vem som vinner .. höhö.

friday

silent hill, barnhemmet, ben & jerrys, moa & alma. det var min fredagskväll det :)


alma & moa

Nej nu skiter jag i att jag är sjuk, ska träffa alma & moa. hanna kunde inte vara med :( å linn är ju på gotland som ni vet. men vi ska iaf hyra film. mys :)



alma & moa på gotland i somras. 2 av bästusarna :)

gaah

Gaah, det suger att vara sjuk. Så jävla tråkigt att bara gå runt i lägenheten. Jag vill göra något. Imorgon får jag fan vara frisk!

happy new year

GOTT NYTT ÅR! Nyårsafton var najs :) nu blir det film. pirates of the caribbean.


åker till gotland

Om ca en timme ska jag åka iväg hemifrån för jag ska till Gotland. Ska hälsa på min farmor och farfar som bor där. Det blir mysigt att träffa dom och så men det brukar bli ganska långtråkigt efter ett tag för det finns inte så mycket att göra där ute på vintern. Man kan typ inte åka iväg någonstans heller för jag tror inte att det går några bussar på vintern. "/ Ska vara där tills på tisdag och när jag kommer hem äre bara en lovdag men sen börjar skolan igen, usch usch usch !! Jag orkar verkligen inte med allt plugg och skit.

Den här dagen har gått åt till att packa och jag sov ut läänge :) Nyåret igår var kul och det kommer bilder senare när jag har hunnit ladda in. Jag har ingen tillgång till internet på Gotland tror jag, så jag kommer inte att skriva här på ett tag, men ni har ju Nelly :D 

Ni får ha det så bra allihopa, puss på er <3


Från farmors och farfars hus är det såhär fin utsikt på sommaren :)


RSS 2.0