valborgsmässoafton

tjosan. Vårskrik idag i skolan! Det var mitt sista :S har liksom gjort det tio år i rad nu så det känns jättekonstigt, och inte nog med det, idag är det typ bara 20 skoldagar kvar innan vi slutar föralltid i bhs! läskigt.. hur som helst, idag är det iaf varborgsmässoafton :D så ikväll ska jag och min kära vänner äta thaimat och sen ska vi till brasan, sen går vi nog vidare nån annan stans och natten ska spenderas hos nelly tillsammans med alma och hanna, mys!


nu ska vi bränna ut vintern och hälsa våren välkommen (eller vad man nu brukar säga) hah.

poppa popcorn

hej. Sitter här med släkten runt mig och firar min papi! GRATTIS på honom (fast han fyllde år igår). Jag och matilda var i stan idag och jag letade efter en present till honom, hittade tillslut en fin choklad och hårvax vilket han uppskattade :) Min morbror gav mig och min lillebror även en försenad födelsedagspresent; två filmer, popcorn & en popcornmaskin! inte dåligt :)

men något dåligt är däremot min mobil är paj, den bara slocknade idag :( Nu har jag en gammal och ful ihopfällbar sak.. ska försöka lämna in min på lagning och hoppas att den blir frisk ;) haha, annars får jag väl ta och köpa en ny eller så, får se hur det blir.



kladdigt.

Nu är den andra kladdkakan inne i ugnen. Fika imorgon med klassen. Lär bli smarrigt. Lite surt dock att man inte får smaka när man bakar, men den som väntar på något gott ..

film och träning


ca ett år sedan..

tjenare tjenare. Idag fick vi sluta efter lunch, skööööööönt! Jag, Alma och Hanna gick hem hit och såg sandor slash ida. Li, Moa och Matilda kom sen också så det blev fullt hus, haha ;P nej men nu ska jag snart iväg och träna. puss på er!

:(



JAG HAR ONT I HUVUDET OCH JAG ORKAR INTE PLUGGA! jag vill sova men jag har typ världens största prov imogon, jag dör.

pyramid.

Jag satt och kollade på tingaling på youtube när jag hör någon som ropar mitt namn utifrån. Och vilka får jag se när jag tittar ut genom fönstret, om inte Hanna, Alma & Linn?! Dom byggde en fin pyramid (haha) men tyvärr så ville varken digitalkameran eller mobilen samarbeta så det blev ingen bild. Däremot kommer lite andra foton från helgen. Jag är medveten om att kvalitén suger. Puss!

MATILDA
SAGA

Jag, Amanda & Emelie sprang in på ett hotell i stan för att gå på toa.
På toan hade dom hade dom svart toalettpapper! Läskigt.

Utanför porten. Fint!

Amanda, Hanna, Johanna & Matilda.

Moppepöjkarna

Coolingen himself.

Beyond retro's tuffa solglajjor.

VÅÅÅÅR.

KUNGSAN.

MOLLY!

suck.

Största provet vi någonsin haft (typ) har vi på tisdag.
Konstigt att man inte har lust att plugga? Jag vill uuut!


söndag

hej, kom just hem från matilda där jag sov över inatt. Igår kväll var alla ute och grillade, eller kanske rättare sagt eldade, hihi. Snart ska jag på någon invigning och sen äre plugg som gäller, hu.


matilda och jag

ETT SÅNT VACKET VÄDER



SE VAD FINT VÄDER! ÅÅÅH :D och 21 grader på onsdag, sommarvärme ju :)

friday

tjolahopp! sitter här och mumsar i mig en jordgubbe och tidigare i dag träffade jag min kusin :) nu ska jag iväg och träffa lite kompisar, myspys :) puss


fredag!

Tja. Äntligen fredag! Våran lärare överraskade oss med att ha bakat kladdkakan till matten. Mums! Efter plugget drog jag och några av mina fina vänner till stan. Vi satt mest på gräset & njöt av solen. Ikväll blir det grillning med massa flickor och pojkar. Mys!

nagelskoj




är hos alma. vi har målat våra naglar stencoola ;) ellerhur !?
flugsvampar och moln. we like

feber ..

Feber. Verkligen jättekul ..


vil ha din mamama på pizza

nu är jag hemma efter barnvakningen och det var faktiskt kul ;) i början var det tråkigt men sen blev dom asvilda och började dansa och dom gjorde en användare till mig på blipville där som hette muminmamman och vi typ drev med alla och var lite taskiga, hahaha.


detta var en av favoriterna ^^
 

Håkan. Grönan. 4/9. Saga. Sanna.

Jag klickade in på Sagas blogg & nästan skrek av glädje.
Håkan spelar på Grönan den 4 september. Aaaaaaaah!

Les paysages défilent et la brume se dissipe



Mattenationella imorgon. Jag dör.

13.

"Får jag veta vad du tänker på?
Skulle du råna en bank för oss två?
Om det är så - låt mig veta
Och om det är nej så går jag
Jag ska inte tvinga dig..."

13. En av de första av Håkans låtar som jag fastnade för.

barnvaktskväll

sitter och pluggar lite samtidigt som jag äter äppelbitar med honung på, det är riktigt smarrigt! ;) Snart ska jag iväg typ 7 meter och vara barnvakt till mina grannar, skitkul.. nej men dom är faktiskt söta och sen sitter det ju aldrig fel med lite pengar :)


äppelbit med honung på, ser det inte gott ut !? :D

jag har ont i örat..

.. bara så alla vet liksom ;) haha

hur som helst. jag har tränat lacrosse ute idag och det haglade :O fattar inte hur vädret kan gå upp och ner så mycket! Nu är det tre grader ute men nyss var det ju typ 20. usch.

Här kommer lite bilder från i fredags






pic'



Bilden tog jag i Egypten. Skulle inte vara helt fel att åka tillbaka.
Idag blev det till att jobba på balklänningen efter skoltid. I måndags hade jag inte varit där sen den 9 mars, så det var ju ett tag sen. MVG kammade man hem på Svenska nationella. Det satt fint. Ikväll blir det desperate houswives. En helt okej tisdagskväll med andra ord.

cafe cooler

idag tränade jag, hanna och alma efter skolan och det var ganska länge sen så det kändes skönt faktiskt ;) men efter gick vi och köpte en cafe cooler, I love it! det är sååå gott och speciellt när det är lite varmt ute :D Men nu har jag en hög med plugg framför mig som måste göras. Och efter middagen kanske jag skulle träffa matilda så jag måste börja nu, blä.


sömnbrist.

hello. idag har jag hängt runt på lite olika ställen med lite flickor och pojkar :) men imorgon börjar skolan igen och jag orkar inte, hu hu. Känns som jag inte har sovit ordentligt på hur länge som helst så ikväll ska jag lägga mig tidigt !!

söndag.

Jag tycker att Linn är lite elak som lägger ut så fula bilder på mig. Men jag antar att det är nackdelen med att vara två som skriver en blogg. Idag lär bli en typsik söndag med livets baksidor. Höhö. Nejmen städning & plugg väntar. Träna ska jag försöka hinna med också.


te och bullar

HEJ! nu är jag, matilda och nelly hemma hos mig och jag har gjort i ordning mig helt, ni vet tvättat bort sminket och borstat tänderna men det har inte dom, haha. Det är verkligen jobbigt att göra det! Mina tår är varma nu också, jag höll på att frysa ihjäl ute i kylan :S men nu har vi druckit te och ätit bulle, snart blir det filmtajjjm! haha. baj baj


NELLY ..


.. och MATILDA
så söta :)

lördagen

hejsan svejsan. I dag har jag varit och firat min kusin Teo :) grattiis! Nu sitter jag här och tråkar men sen kommer matilda och nelly och lämnar lite saker för dom ska sova här i natt men innan ska vi typ ut ett tag. Jag tycker det är så skönt att det äntligen har blivit ljust ute vid den här tiden. Nu är klockan liksom halv nio och solen har inte gått ner :D på vintern när den går ner vid 4 blir man bara så deprimerad ju!


duktigt



pappa och lillebror ska baka bullar och degen har svällt över helt hehe :) om jag hade hjälpt till skulle det gått mycket bättre! haha ;D

godmorgon.



En riktigt bra kväll med er igår. Sanna, Linn, Hanna, Saga, Amanda, Emelie, Matilda, Johanna, Jenny & Li. Och sen de sköna grabbarna också. Höhö.

godnatt.

Hej, kom nyss in genom dörren. Som Linn skrev drog vi hem till Sture & träffade några grabbar. Trevligt trevligt! Tjejkvällen var askul, som vanligt. Nu blir det sängen. Godnatt!


stay the night

tjenis! kom just hem. Kvällen började med att vi åt tacos hos Jenny och typ dansade och lyssnade på musik. Sen snackade vi och hade det mysigt :) Efter det nån gång drog vi vidare hem till sture och var där ett tag också :) men nu är jag hemma och jaa.. nu vet jag inte vad som händner. Tror att jag ska ta mig ett glas vatten, är astörstig, hehe. Jag lägger in bilder i morgon jao. hahi, pussiluss!

yes please!


helg

kom just hem från skolan efter musikuppspelet.. shit vad nervös jag var asså! haha men nu är det klart och jag kommer aldrig behöva göra om det! Senare i kväll ska jag till Jenny med bruttorna ;) haha, nej men det blir mysigt :D och juste: DET ÄR HELG! så skönt!


tjugoett:femtionio

Hej! Musikuppspelet gick bättre än förväntat. Härligt. Något mindre kul är att jag missar min sovmorgon imorgon. Resurs gäller för att jag ska bli klar med min landanalys. Suck. På kvällen blir det desto roligare, då ska alla tjejer hem till Jenny. Kalaskul. Höhö. Nu ska jag äta mat, kom nyss hem från träningen. Laxpasta, mums!

HJÄLP! jag är med i en japansk tv-show

heej sitter här och ser på "hjälp! jag är med i en japansk tv-show" och de är helt galna haha, eller programledarna ;) men det är kul :D annars i dag var jag hos moa och vi bara tog det lugnt och spelade lite gitarr, har ju musikuppspel i morgon, hoppas att det går bra, är nervööös! men nu börjar den japanska grejen igen, vi hörs! pusss


hahah han till höger e läskig ;P

sugen på godis?

bli medlem här vetja! du kan snabbt samla ihop godis och skicka hem det! och det är ju aldrig fel med godis, speciellt inte när det är gratis som det är på den här sidan ;)


take me away.

Imorgon har jag musikuppspel. Ett ord: Ångest.

I already miss you

Tja. Jag dog inte av första dagen efter lovet. Det kan ha berott på att den bara bestod av en timmes franska istället för två & studiebesök på UNICEF. Att vi få grupper som inte var på studiebesök på eftermiddagen bara snackade bort de två sista timmarna av skoldagen kan även ha bidragit. Peaminnen är både pinsamma & grymt roliga! På TV visas just nu de desperata hemmafruarna på femman. En bra avslutning på dagen, men en vecka till eller två av ledighet hade ju inte suttit helt fel.

första dagen

såg nyss på kalle och chokladfabriken som jag hade spelat in samtidigt som jag åt lite vindruvor :) Kändes skönt efter den första dagen efter lovet! fast den var inte speciellt ansträngande ;) efter lunch åkte jag och min grupp bara in till ringen och filmade lite folk samtidigt som vi frågade de lite frågor. Sen var jag och hannisen på friskis, yeah. haha nejmen det är alltid bra att träna :D


ckokladvattenfall, känns både äckligt och gott..

nyklippt

Kom just hem från Klarisen :) men i dag är det sista dagen på lovet, blä! har klippt håret i dag så nu är det inte lika slitet längre, hihi. Sen så har jag träffat klara, hanna, alma och några andra människor. Jag är astrött så jag orkar inte skriva, vill sova, haha. puss och hej.


jag bjuder på ett smile iaf ;)

UPPSNÄRJD I DET BLÅ.

HÅKAN SKA SPELA PÅ LISEBERG DEN 18 SEPTEMBER!
 SAGA & SANNA, VI MÅÅÅSTE DIT! ÅÅÅÅÅÅÅH, LYYYYYYYYCKA!

i'm good, i'm gone.

Nu drar jag ut & springer. Ciao!

pictures.










Hej! Nu har jag precis kommit hem från Österskär. Hela tjocka släkten var där vilket man inte märker på bilderna. Höhö. Men Molly och jag tog en promenad & fotade en massa vilket ledde till att kameran laddade ur. Imorgon ska jag försöka berätta om resan och lägga upp alla bilder därifrån. Puss!

påskdagen

tjenis! kom hem från hanna för en stund sen och nu sitter jag ute på terassen och skriver detta inlägg samtidigt som jag försöker att få lite färg på min kropp ;) gårdagen såg likadan ut som nellys med solningen och grillningen och sovningen men jag var hos mormor och morfar också, det var treevlans. Fast det var otroligt mycket påsklunch, så mycket att man fick ont i magen ;P I kväll ska lite kusiner komma och vi ska fira allas födelsedagar tillsamans, dom flesta fyller år i mars eller april så det blir lättare attslå ihop till en fest istället för att typ ha fem stycken ;)


bild från igår som jag hittade i någons album på fejjan ;)

söndag

Hej, sorry att jag inte skrev igår, men jag hann inte. Var & solade med några vänner på dagen och på kvällen grillade vi plus några grabbar. Sov gjorde jag hemma hos Hanna. Nu ska jag snart sätta mig i bilen till Farmor & Farfar. Hörs ikväll! Hoppas ni hade en bra påskafton!

påskafton

kom just hem efter att ha solat med lite vänner på fotbollsplan och nu ska jag in till mormor och morfar och äta påsk lunch/middag. Hörs ;)



GLAD PÅSK PÅ ER!

gooodie

heeeeeeeej. kom just hem från sickla där jag var med massa människor och grillade, myspys :) Johanna har bilder där ifrån som jag kan ta och lägga in här senare :) Men nu ska jag köra lite bubble trouble, hah. Sen ska jag nog sova, pussis

.. och nelly, välkommen hem :D <3 hihi. Nu äru säkert brun och fräknig, jag är avis!


hemma!



Här bla. har jag tillbringat denna vecka. Hur jävla underbart som helst! Nu ska jag kasta mig i sängen, jag är sjukt trött efter resan hem. Bilder & sånt kommer upp imorgon. Puss & godnatt!

så sjukt härligt väder

bonjour! I natt sov jag hos min kusin, myspys. Sen när vi vaknade var det superfint väder så vi låg ute och solade i flera timmar :) hoppas att man har fått lite färg fast det brukar man ju inte märka förän på kvällen..
Nej nu orkar jag inte sitta vid datan längre utan nu vill jag ut och sen ska jag iväg och köpa en ny cykel :D hmm undra om det blir en blå, en röd, en silvrig eller kanske en rosa, det får vi se ;) puss


vi gjorde en hallonsmoothie i dag, mumsig!

skärtorsdagen

heej. Kom hem från matilda för ett tag sen, hon skulle till sin farmor men vi ska höras senare. Just nu har jag huvudvärk som fan och jag känner mig inte så bra så ska nog ta och lägga mig och se på min grey's anatomy :) vi hörs senare, puss!


vi just nu

är hemma och firar lillebror med lite släkt och tårta ;)




haha snyggt.
jag och min broder, lika!?

spår i mörker

heej, kom just hem från Johanna där jag var med några kompisar och såg på Beck. Innan var vi ute på fotbollsplan och hade lite picknick och sådär :) det var mycket kallare i dag, inte kul.. men till påsk ska det bli kanonväder har jag hört, haha! Idag fyller även min lillebror år, GRATTIS.

här kommer lite pics från idag, den sista är gammal,men men .. :)

amanda, matilda, johanna


emelie, elis, erik, amanda, johanna


jag


födelsedagsbarnet

VILL HA SOMMAR

Mina UK - Disco DressSabre Vision - Poolside Sunglasses

i'm back

heeej och förlåt att jag inte har skrivit på jättelänge men det är för att jag har varit på Gotland och hälsat på min farmor och farfar, har inte haft tillgång till internet och internet pajade precis innan jag skulle åka, hah. Det har varit superhärligt väder och så :) Men nu är jag iaf hemma igen, skönt!











ja, här fick ni en bildbomb från gnisvärd
vackert, eller hur !?

I'll miss you.


Här (Egypten) ska jag spendera den närmaste veckan. 30 grader, sol, bad, snorkling & pyramider lär veckan erbjuda. Fatta najs! Klockan 04.00 står alarmet på imorgon. So long!

bilder från dagen


matilda och jag gjorde smoothie


grape


matilda och jag (den enda bilden ni får på oss) haha


alma efter spinningen


och lilla hanna


sunshine

jag tänker alltid på dig i april.


Bilden tog jag i somras 13/6 på Grönan.

Idag är det den andra april vilket betyder att den här fine mannen blir  ett år äldre. Grattis grattis grattis grattis, Håkan Hellström!

UTE

vet ni vart jag och matilda sitter nu !? Jo vi sitter faktiskt ute på min altan ;) så hääärligt! Det är 18 grader, nästan 20. I helgen var det liksom snö :O haha. Vi sitter här och äter grapefrukt och sen ska jag iväg på spinning. Känns inte så lockande att sitter och svettas på en cykel :( vi har tagit lite fina (inte) bilder som jag lägger in senare om ni har tur. puss


VÅR!

åååh nu kännes det att det är vår och det är så häääärligt!
Dagen har bestått av plugget och efter det träffat ellen :D vi gick och köpte glass, årets första gbglass för mig och jag testade den nya soleron. Den var jättegod! Sen lockade vi håret på varandra, haha. En sak som inte är så kul är att jag har spenderat i princip hela jävla kvällen åt att läsa i min bok "flyga drake". den är bra och så men jag tycker att det är så jobbigt att läsa bara för att jag måste liksom och sen har jag exakt 100 sidor kvar nu som jag måste ha läst ut tills imorgon, får se hur det går. Aja, nu måste jag gå och fortsätta med min läsning.


johanna, amanda och matilda på väg hem från skolan
(se traktorn i bakgrunden, den har sopat gatorna, så vårigt!)



mina och ellens glassar (ser skumma ut)

 
ellen! se hur solen lyser! :)

topsbandy.

Hej! Jag är precis hemkommen från en idrottslektion som innehöll topsbandy. Det är precis som det låter, bandy med tops. Självklart är topsen stora, ungefär en meter höga. Riktigt kul (och svårt) var det iallafall! Nu ska jag sätta igång & packa och sen blir det träning. Puss!


RSS 2.0