tjugotvånollfyra

Här sitter jag med tänder som gör riktigt ont. Rälsen byttes ut till en tjockare. Aj. Förutom tandläkarbesök så har min dag bestått av filmfestival i skolan & stan med Matilda. Nu är äntligen boken utläst också. Puh! Boksamtal väntar imorgon .. Iaf så fick jag med mig ett par gladiatorsandaler & en asmysig killtjocktröja med mig hem. Imorgon blir det träning efter drygt en vecka som förkyld. Frisk är jag väl inte riktigt än, men det skiter jag i. Klarar inte av att bara ta det lugnt varje dag :P 


roses





fick rosor av min kära mormor och morfar :)
och nu ska jag strax iväg på lacrosse, puss

bilder från i lördags


frukost på sängen


lillebror + några av mina presenter :)


min tårta, yummie


hanna, nelly och lite av moas näsa och mun ;) hihi


coolingar..


PUSS


hanna och jag


moa och hanna :D

get on your dancing shoes


Dessa skor är jag lite sugen på ..

Sagapaga.



Jag har ju inte skrivit något om konserten i fredags. Men jag & Saga hade det iallafall väldigt roligt! Här är en liten bild på sötnosen innan, på "kladdkakan" i O-to-the-L-to-the-D-to-the-T-to-the-O-to-the-W-to-the-N, som hon själv skulle ha sagt ;) PUSS!


en lugn söndag

Har nyss sett på "jag vet vad du gjorde förra lördagen" hihi, det är faktiskt riktigt roligt, men lite läskigt med att det kan vara så. Vet inte om man ska tro på det eller inte. Fast det känns ju dåligt om deras program går ut på något som är en lögn. Hur som helst har det här vart en riktig slappardag! Var tvungen att städa mitt rum och nu är det hur fint som helst :D Fick en nu fåtölj/stol igår som jag sitter i nu, haha sköön.. Fast nu måste jag strax resa på mig för att gå hem till moa och få tillbaka min kamera. Sen kommer här läggas in bilder lovar jag :)


programledaren för "jag vet vad du gjorde förra lördagen."
Det är ju han som var med i alla barnprogram! typ dr mugg och så :D


sunday afternoon.

Till lunch bjöds det på våfflor, försenad våffeldag eller något. Annars så blir det en hel del läsning & storstädning av rummet. Suck.


dom är uppe på taken.

Apkul kväll. Nu lockar sängen. Puss!





Lite bilder jag snodde av Alma.

ett år kvar till nästa födelsedag

Jaaa, nu är min dag slut :) men den har varit superbra :D

Började med att jag blev uppvaktad på sängen och fick massa fina presenter. Pengar, parfym, converse, grey's box, plattång och meer saker. Sedan kom mormor och morfar på lunch + tårta, det blev en jordgubb/daim, mums!

Efter det kom Alma och nelly för att hämta mig och lämnade en söt plansch så åkte vi in till stan och mötte upp hanna och moa. Vi käkade på kungshallarna och dom gav mig finfina presenter <3 och sen hade dom en till överasking åt mig. Bio! hihi. Jag fick inte veta vilken det var förän den började och det var... KENNY STARFIGHTER :D haha den var asrolig! Vi åkte hem efter den och var ute ett tag innan vi gick hem till alma :) tack för allt tjejer, ni är bäst.

Men nu är jag hemma i alla fall. Jag lägger in bilder i morgon för moa råkade ta hem min kamera till sig ;P
puss på er !

hipp hipp hurra!


pepp!

Hej! Jag hade inga som helst planer för kvällen. Men nu sitter jag här & lyssnar på Veronica Maggio. Sagas mamma blev sjuk så jag fick hennes biljett. Hur snällt? Så jag & Saga ska till cirkus ikväll. Fan vad roligt!




En av hennes bästa låtar

mario kario

hello! Sitter här med li och äter fil, vi fick sluta tidigare från musiken, så sköönt. Men nu tänkte vi faktiskt gå ner och köra vårat kära mario kart ;) hahah <3


in your eyes



friskis och käkat middag med hanna och alma. Så har min dag sett ut.
Imorgon är det äntligen fredag, och sen på lördag fyller man år, yeah.
Ska se om det är nåt bra på tv, fast jag har för mig att torsdagarna inte är så roliga när det gäller tv?

thursday.

När jag & Babsan var på väg hem såg vi en bekant person vid tunnelbanan. Denna person var Shire från MTV. I björkhagen! Hihi. Något annat roligt är att min bikini kom hem igår. 8 dagar kvar till Egypten. Najs!


Update. Sanna messade mig & berättade att hennes mamma såg Håkan igår kväll när hon var de var ute med jobbet. Jag dog.

från skolan.

Hola! Jag & Saga sitter i datorsalen, snart ska vi klinka på gitarrerna & syntarna. Musik står på schmat med andra ord. Puss!

nu kan du få mig så lätt




Jag sitter bänkad framför tv:n. Håkan är den finaste jag vet.


kladdkaka till folket

helllo! sitter här hemma hos alma the palma och vi har just testat att baka en kladdkaka i micron, första gången! den blev verkligen mäktig så man fick dricka flera liter med vatten, hahah. Vatten är så jävla gott :D och kladdkaka också såklart, mihi ;)


Haha, en bild på mig, alma och nelly från i julas<3

skor till våren


090324

Tja! Efter plugget mötte jag upp Molly i stan för att shoppa lite inför Egypten. Ett par höga, svarta shorts med dragkedjor från Weekday fick följa med hem. Därifrån fick jag även med mig en blå-vit blommig kjol. Från H&M fick en blå "klänning" köpas & stoppas i kassen. Nu är min plånbok ganska så tom, men får se om mitt tjat om lite extrapengar denna månad lönar sig. Höhö. En bikini är också på väg hem till mig, hoppas den kommer snart! Egentligen hade jag behövt ta det lugnt efter skolan, för när jag äter kvävs jag. Typ. Eftersom ingen luft vill vara snäll & komma genom näsan.

Ps. Vill bara gratta min Kusin, Tom, som vann Junior SM i Triathlon. Grymt!

myspys



here you go. minibilder från en liten myskväll :) hihi.


Här kommer tre saker jag ser fram emot just nu.


1. Imorgon. Li, du är så modig, min idol fan!
2. Min födelsedag, på lördag :D 5 dagar kvar.
3. SOMMARLOVET, mindre än 3 mån. shiiit :D


"jippiiiieeeee!"

Näsan rinner konstant. Men annars är det bättre, så imorgon blir det skola. Lyssnar på radio och just nu fick en tant som hette Gerd massa priser. När dom sa att hon vann kondomer blev hon asglad & skrek. Amanda spydde inombords, jag själv fick mig ett gott skratt.

En annan sak som förgyllde min dag var när Li ringde. Det ska bli kul på lunchen imorgon säger jag bara .. Haha.

jag har ont i fingret

kom just hem från friskis! Jag, alma och hanna är sååå duktiga :) men vet ni vad som hände efter att jag hade sprungit på rullbandet? jo, jag ramlade :( gjorde mig illa i mitt finger plus att alla gymfreaks kollade på mig som om jag var en idiot, hehe. aja. nu ska jag ladda in lite bilder från i lördags kväll som kommer in här på bloggen, dom är lite försenade för jag hade glömt kameran hos moa så fick den i dag ;) puss på er!


play



Onsdag 25 mars, SVT2 19.30. Får inte missas!

häll ut havet ändå bort till horisonten


Och vad vet du om kärleken?
Förrän du förgäves hatat den ..
Och vad vet du om hur hjärtat kan bränna?
För kärlek som aldrig kan dö, men inte heller leva ..


Brännö Serenad - Håkan Hellström

posetiv .. not!

Imorgon blir det ingen skola för min del. Lär väl tillbringa dagen i soffan & se på alla patetiska amerikanska program. Men då slipper jag iaf gå ut i snön som har kommit igen. Nu blir det Beck & i ett försök att bli frisk ska jag dricka te tills jag kissar på mig, eller nåt.

Jag känner verkligen hur det här inlägget strålar av glädje. Haha.

en shopaholics bekännelser

kom just hem efter att ha gått i ett hemskt och snöigt väder.. kan det aldrig bli riktig vår!? jag blir så arg! Men hur som helst såg jag och matilda en shopaholics bekännelser. Den var faktiskt riktigt rolig tycker jag. En sån där typisk amerikansk romantisk komedi ;P men nu ska här fortsättas med min städning från i går -.-



hultsfred 09

weeeey, nu är det typ bestämt att jag ska få åka till hultsfred :D päronen är nästan helt säkra men man vet aldrig med dom.. helt plötsligt kan de kanske ändra sig, men nej det får dom inte. Men åååh vad kul, bla the killers ska spela där! jag längtar! :D


shoes.



Dessa skor är helt perfekta! Men eftersom jag är så seg på att beställa så är de nu slut överallt. Det är verkligen inte min dag idag ..

Bild tagen här

sjuk.

Gaaaah. Jag är sjuk. Jag som skulle till stan med Hanna idag.
Nepp, istället får jag krypa ner i sängen. Suck.

ticket to heaven

Hela jävla dagen har gått åt till att städa mitt rum! Satt upp hyllor och rensat ut en byrå så att jag ska kunna ta bort den. Även fast jag har hållt på hela dagen är jag inte klar än.. kan bero på att jag har tagit måååånga och lååånga pauser,
haha. Men jag ska fortsätta imorgon.. för det första orkar jag inte mer och för det andra kommer mormor och morfar strax på middag och sedan ska jag troligen till moa och ha myskväll med gullungar :)

Man hittar alltid massa roliga saker som man helt glömt bort när man rensar också! haha, kolla den här låten tex, av nomma pop, haha. Det var mitt, almas, moas, hannas och nellys gamla band som var såååå bra! :P


minnen <3


 


don't think twice, it's allright

Hola! Efter träningen blev det stan med några vänner. En apsnygg Bob Dylan-tee bor numera i min garderob. Ett par wayfares införskaffades också. Nu blir det käk & sen bär det av till Moa. Mys!

i like it

Godmorgon på er. Det var som Nelly skrev en lyckad kväll i går :) men i dag vet jag inte riktigt vad som händer, ska sätta upp två hyllor i mitt rum men sen får vi se ;)

Här kommer några bilder från i går hemma hos mig :)

Linn and Nelly,


Matilda,


Nellöö!

pösss på er


i bet you look good on the dancefloor

Festen var faktiskt riktig lyckad! Kvällen var asnajs, förutom colan i håret dårå .. hehe. Mina fötter mår inte så bra, träningen imorgonbitti lär bli jobbig ..

heeeeelg.

Hallå! Nu fixas det inför festen här hemma hos Linn. I sexan var det visserligen mycket roligare, men hoppas det blir kul ändå. Nu ska vi snart dra till Kryddan & käka. Mums! Jag ska tvinga Linn att ta med kameran så att det kommer massa bilder imorgon. Toodles!

äntligen fredag

god morgon! Sovmorgon i dag, så skönt. Gosh vad jag skulle vara piggare varje dag om vi alltid började 10.10! På fredagar kan man liksom vara pigg :D haha. Har bara två lektioner i dag också, sen efter skolan ska matilda och nelly hit och sen ska vi på korrefest :P Men nu ska jag ta mig en apelsin till frulle, jag älskar apelsiner ;) PUSS


merry happy

Imorgon har jag sovmorgon, vilket är meningen på fredagarna. Men pga av nationella prov & utv. samtal osv så har dom snott den ifrån mig. *snyft* Men imorgon så! Så jääääääävla skönt. Att det är den 20:e imorgon gör ju det hela bättre, för det innebär *trummvirvel* .. BARNBIDRAG! Haha, äntligen är jag rik *host* och kan köpa allt inför Egypten. Sen ska ju en del födelsedagsbarn få sina presenter också.


sommarlängtan

I dag föll några flingor snö och det gjorde mig ledsen.. men det smälte på marken och då blev jag gladare :D Nu längtar jag bara till i sommaren. Som nelly skrev kanske det blir festival ;) sen ska jag försöka fixa jobb också. Och bara ha det kuuul! Sola och bada och åhh!

HÄR KOMMER MASSA SOMRIGA BILDER, SÅ HÄRLIGT!








festival.

Det verkar bli Hultsfred, istället för Peace and love, med folket. Visserligen blir det då ingen Håkan, men jävligt najs ändå. Band som The killers är ju inget man klagar på direkt. Får se om alla vi håkans fans tjat om fler spelningar i sommar lönar sig. Vore ju helt underbart!

död.

Jag. är. död.

Här snackar vi mjölksyra. Efter ett sånt här jobbigt träningspass smakar maten extra gott! Jag kommer sova så jävla gott i natt!

sunshine

hanna gick just hem. Vi spelade nåra roliga spel som man typ körde i fyran eller något då det enda man gjorde vid datorn typ var att spela. Vi körde bla jakten på den stora nöten och bomberman, mihihihi. Annars i dag är det så vårigt så man blir glaad! Kunde sitta ute på rasten och allt :D 

Ett par bilder från idag.


hanna och saga i solen!


smiiiiiiile :D


vårtecken

nu har snart all snö smält bort och jag börjar få lite vår feelings :) om snön kommer tillbaka dör jag,




dessa blommor har kommit upp i våran trädgård, det är vårtecken det :)


...OCH GRATTIS EMELIE <3 :D


grattis! grattis! grattis! grattis! grattis!

Idag fyller världens bästa Emelie 15! Puss på dig!


Najs var ordet

Tack vare min kära vän Sanna så har jag nu spotify! Wooohoo!

some pictures

heej på er, nu är jag hemma igen!

Här får ni lite bilder från igår :D


i något provrum ;P


vi lyxade till det med mums mums ;)


... och riesen, hahah


här har vi matilda i sin lilla pyamas! :)

I kväll ska vi montera upp min nya säng, weeey :D


"fångad av en stooormvind .."

Nu är vi hos matilda och sjunger singstar :)
Matildas mormor var gullig och gräddade våfflor till oss, mums!


those dancing days

Söndag. Men ingen söndagsångest idag inte. Precis som Linn sa så har vi varken läxor eller skola imorgon. Hur najs är inte det?!


imorgon har jag ledigt ..

.. så skööönt! inte ens en liten läxa på studiedagen, som vi brukar ha :D Och jag har fått en ny säng :D en sultan från ikea, hihi. men den var skön så ska montera upp den i kväll, eller nej imorgon. Jag ska sova hos matilda i natt! Men innan det ska vi in till stan och jag ska kolla efter lite saker att önska mig till min födelsedag, är bara 13 dagar kvar nu :) pusss!


Ungefär såhär ser den ut, fast grå :)

varför?!


nu blir det melodifestivalfinal!


hemma, aha aha

kom just hem från string och jag känner mig helt borta och virrig! typ som i en annan värld eller nåt, haha. Hel skumt!





nelly & linn

ready set go.

Nu är jag duschad & fixad efter ett jobbigt träningspass. Jag ska snart hoppa på tuben & möta Molly för fika. Toodles!

20 dagar kvar till soooooolen ..


lördag!

hej, sry att jag inte skrev något i går men mitt internet krånglade.. men nu skriver jag :D vaknade jättetidigt i morse av att jag kände hur jag inte kunde andas ordentligt, är helt täppt i näsan! Så jag får ta och friska till mig i dag ;) Ska fika med Klara så det ska bli mysigt :)


hittade en bild på Klara när hon var liten :)

fredag.

Fredagen har tillbringats med Saga. Mys! Imorgonbitti är det träning, inget mys alls med det. Sen kan jag även meddela att nationella part 2 inte blev en höjdare för min del, kanske spelar faktumet att det är fredagen den 13:e en roll i det hela? Höhö. Puss!

godnatt.

Jag gör som Linn & lägger mig tidigt ikväll. Det behövs efter en jobbig intervallträning. Imorgon väntar nationella i engelska för alla nior. Jag har laddat upp med lite godis inför imorgon, gotti. Nu ska tänderna borstas & sen ska huvudet få lägga sig på kudden. Godnatt!

sova

vet ni vad jag ska göra nu!? jo jag ska faktiskt gå och duscha och sedan krypa ner i sängen för att sova, så här tidigt, bra va? haha. Jag brukar aldrig lägga mig så här tidigt men har nationella prov i engelska klockan åtta i morgon bitti och jag vill inte halvsova då. Kommer ändå att faila, är sämst på grammatiken!
först ska jag ta mig en stor kopp med te i alla fall, har ont i min hals och jag vill verkligen inte bli sjuk.


mitt favorit the, Yogi tea från Indiska

baka baka liten kaka

hello! i dag har här bakats kladdkaka med hanna och alma, mums! fast nu mår jag typ illa "/ man blir så jävla törstig av kladdkaka också, måste typ dricka stup i kvarten, haha.


vi fick inga jordgubbar eller grädde till,
 men den var lika fin som den här, nästan :D

down in the past.




Jag kollade igenom en massa gamla bilder & hittade den här.
HAHA! Så söta att man får hål i tänderna.

odens dag

tjenis. Idag var jag i skolan och efter den gick jag hem till Moa, Alma kom dit senare. Moa gick till en grej, Alma och jag gick hem till Alma. Sen gick jag hem och nu är jag hemma! Haha så har dagen sett ut om man ska ta det lite kortfattat. Alma och jag tog lite heta bilder också som jag kanske slänger in här på bloggen senare ;) men mendans ni väntar på dom slänger jag in en gammal bild på dom, altså moa och alma, lilla nelly får vara med också :)


PUSSSSSSS


italien vs sverige

Ciao! Syrran är i Rom & stannar där i en vecka. Men nej, jag är inte ett dugg avundsjuk *host*. Fördelarna är dock att man är ensam hemma innan träningarna & på mornarna. Men det ändrar ju inte det faktum att Italien lockar. Vår, sol & 16 grader slår ju vinter, snö & minusgrader, lätt. Men att jag tydligen har studiedag på måndag piggade upp, ett litet tag iaf. Nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv för att jag ska ut & träna i snön. Ibland undrar jag varför jag blev medeldistansare. Suck.


kan vi inte sluta tio varje tisdag?

efter skolan gjorde jag precis samma som nelly så jag orkar inte ta allt igen. Skillnaden var att jag åkte till lacrossen efter fikat :) men jag ska lägga upp lite bilder från bowlingen ;)


Amanda har skjutit, ser bra ut ;)


Jag ska skjuta (snygga skor)


Emelie fick en STRIIIIIIKE :D


Jenny väljer bland alla klot..


Nelly är glad att få bowla, hah :)


Amanda, Linn, Nelly


Emelie, Jenny


gulligt!


klotisar

Så där! Nu får det räcka :) ska käka middag, sent som alltid ;P


dagar som behövs.

Efter cirka två timmar franska drog jag och några kära vänner till globen. Där premiäråt jag på subway. Maten levde upp till förväntningarna jag fått av Amanda & Emelie. Efter ett bra tag bar det av till gullmarsplan, där vi fick en idé om att vi skulle bowla. Emelie var väl den bästa av oss, men jag kom på en fin andra plats. Efter en timmes bowlande drog vi vidare till götgatsbacken. Jag som inte skulle köpa något, fick med mig en skjorta till Egypten/sommar. Jag såg en hel del kläder som kommer flytta in i min garderob när barnbidraget sätts in på kontot. När törsten & värken i benen blev för jobbig blev det fika på Wayne's coffee. Muffisen & colan smakade riktigt bra. Efter ännu lite mer besök i butikerna tog vi tunnelbanan hemåt. Med Li sjungandes i lurarna pulsade (någon överdrift) jag hem i snön och satte mig mer eller mindre direkt i soffan, där jag nu sitter. Fan vad najs det var att sluta 10.00! 

(Foton finns på Linns kamera, hon är nog snäll & lägger upp dem) 

en vanlig dag.

äntligen hemma efter en rätt så seg skoldag, gick jättebra på noprovet så det var kuuuuuuul :D ska strax möta upp hanna och träna ;) det är typ så min dag ser ut. en helt vanlig dag helt enkelt!

Jag funderar över vem jag ska rita av på bilden, just nu väljer jag mellan dessa två:





Vilken tycker ni? eller har ni något annat förslag? :)

rising up

Wiiee. Fick MVG på genetikprovet. Riktigt najs. Och ännu bättre blir det, imorgon slutar vi nämligen klockan tio. Hur skönt?


little bit.

När letandet efter en bild av håkan i lämplig storlek inte gav resultat, bestämde jag mig för att jag ska rita av Lykke Li istället. Även fast hon inte slår Håkan så är hon ju asbra. 


text.

Söndagar brukar innebära plugg i stora lass, men inte idag. Istället har jag mest suttit & klinkat på gitarren. Men något som gör mig lite halvt förbannad är att jag inte hittar någon bra bild till rutförstoringen. Jag ska leta lite vidare, sen väntar grey's anatomy.


sista dagen på helgen

God morgon! Ska nu strax möta andrea så ska vi in till stan men jag måste börja fixa mig nu omjag ska hinna in i rätt tid, men jag kan skriva mer senare när jag kommer hem :) puss


vill bort från slasket

shoes.

Dessa skor skulle sitta fint på mina fötter i vår.
Frågan är bara om 11.5 cm's klack är lika finemang?


090307

Jag har tillbringat större delen av dagen med att följa mina friidrottspolare via web-tv. Nu måste jag sätta igång med städning av rummet. Inget kul alls med det. Sedan ska jag även beställa hem en bikini, och kanske något annat, från H&M. Egypten väntar om 27 dagar.

vad ska jag laga till middag?

Nu har alma just gått hem efter att ha spelat lite gitarr och fixat en god smoothie till frukost. Ikväll ska jag laga middag, men jag vet inte vad.. orkar inte göra någonting alldeles för svårt men ändå något gott.

någon som har ett förslag?


halv två

sitter här med alma som ska sova här :) Som nelly skrev såg vi tre på män som hatar kvinnor i kväll. Jag tycker att den var jättebra och spännande, men så jävla hemsk! Men den är absolut värd att se. Nu ska vi lyssna på lite bra musik och dansa runt på bordet, yeah!


män som hatar kvinnor

Hejsan! Jag har precis kommit hem från bion. En våldtäktsscen mådde jag jätteilla av, men annars var den bra. Något lång kanske .. Men det var helt klart en mysig fredagskväll! Ett stort plus är att jag inte har någon träning imorgon, så jag får sova ut. Mina friidrottspolare är i Borås & tävlar i IUSM. Hoppas det går bra för dem, man kan kolla live på någon hemsida, så det ska jag göra imorgon ^ Tråkigt att jag inte kunde följa med pga. av min skada, men nästa år, då jävlar!

min fina, talangfulla vän

Jag får rysningar. Saga filmade när Li sjöng sin låt för oss igår.



Efter skolan gick jag & saga och köpte godis. Mums! Sen var vi ute i kylan & smed planer. Haha. Ikväll blir det bio med Alma & Linn. Män som hatar kvinnor. Men först blir det käk!

vi är så duktiga.



Hanna på väg hem från träningen.
vi blev så himla sugna på godis så vi köpte lite, hehe. Inte så bra men vi var värda det säger vi :)

tröttis torsdag

Idag är jag verkligen trött! Jag höll på att somna flera gånger i skolan och har kännt mig allmänt borta. Jag måste börja lägga mig tidigare asså.. Ska på friskis med hanna senare också, det passar ju bra idag, hehe. Vi ska på något nytt som heter core, så vi får se hur det går (det rimmar :D) Skriver mer när jag kommer hem. Puss på er.



bild på någon som corar(?) , det är jag ikväll det ;)

thursday

Idag sjöng Li hennes låt hon skrivit själv för mig. Jag rös i hela kroppen. Nivån var ju lite högre än när jag sjöng och försökte lära mig  jag vill ha en egen måne på piano, idag. Snart blir det träning, och imorgon har jag utvecklingssamtal. Har typ fobi för det eller nått.


jag på musiken. foto: Saga.


she's all that

"Dagens people" är Saga & Li. Saga körde nämligen ett yogapass med alla oss tjejer i 9 A/C. Var verkligen asskönt, och när vi skulle sluta och resa sig upp så visste jag knappt var jag var. Haha. Sedan har alla överröst Li med komplimanger för hennes sångröst, och det är hon verkligen värd! Hon är så jävla grym. Jag försökte ladda upp ett ljudklipp, men fattade inte riktigt hur man gjorde, men kanske kommer snart ^
 Li Pergament på facebook, är ju ett annat alternativ. Kolla! Eller, ska kanske säga lyssna. Nu ska jag äta lite färsk ananas. Mums.


fika

Fikade med ellen i dag, riktigt mysigt :) var vid vårat vanliga ställe åhléns, hah. Det är så kul om man sitter över hemköp och kan kolla på alla människor som köper mat och se vad som gör för dom vet ju inte att det sitter några och kollar på dom liksom, hihi.


H&M HOME

h&m home, asnajs ju! Jag tycker det är jättekul med inredning och såna saker och jag hittade massor med fina kuddar och grejer på deras hemsida. Det skadar ju inte att hm inte är så svinigt dyrt och inte ligger ända borta i kungens kurva som ikea gör heller :)





(klicka på bilderna för att komma till hemsidan)


ta mig till kärlek, ta mig till dans.

Bajs. Precis så gick matteprovet. Det som irriterar mig är att jag skrev rätt på en fråga men sedan gjorde om. Men det spelar egentligen ingen roll om min lärare sänker mig, visst det är tråkigt, men bara jag kommer in på Kärrtorp så är det lugnt och jag har ju 20 poängs marginal så då slutade jag sura. Hehe. Efter skolan gick jag hem till moa, vi drack te, spelade gitarr & kollade på scrubs. Sånna dagar behövs när man går i nian. Skolan kan ta sig. Längtan efter sommarlov växer varje dag, vill bara sluta björkhagen. Men den 9 juni, kommer det säkert kännas assorgligt.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, nästa vecka lär allt plugg svämma över, så ska njuta av att vara läx-fri tills på fredag.


träning nästa

Ska nu iväg på en lacrosseträning efter att ha avklarat ett matteprov..


här är massa härliga lacrosstjejer, haha!


min lillebror ser upp till mig, säger vi

haha min lillebror ville ha en blogg så jag hjälpte honom att starta en ;)
http://joaar.blogg.se


här är han ;P ganska gammal bild

shoes


product view of: Cute shoe




JASMINE Lace-up ShoeJASMINE Lace-up ShoeJASMINE Lace-up Shoe


Snörsko på kilklack






                         


måndag.

Hej! Nyss hemkommen från naprapaten. Ryggen blir bara bättre & bättre, men hon sa att jag inte kommer vara helt bra förrän i juli. YEY! not. Skoldagen gick iaf fort. Funk på idrotten, sjöld, introducering av projekt & film i aulan har dagen erbjudit. Helt okej. Imorgon väntar matteprovet, hinner inte plugga idag så jag hoppas att allt sitter. Nu ska jag snart vidare på träning. Ett tufft banpass står på planeringen, jag räknar med att vara död när jag kommer hem. Men först, som den lilla bloggnörd jag är, så ska jag spana in alla de bloggar jag läser dagligen. De är inte få, om man säger så .. Haha.

Godnatt.

Nyduschad & fräsch. Nu ska bara nagellacket på & torkas. Därefter ska jag, i hopp om att somna, lägga mig. Jag kommer garanterat vara trött imorgonbitti. 6.30 är ingen rolig tid att gå upp.


klant

Badade nyss och jag försökte att plugga matte samtidigt (gick en promenad med nelly när jag egentligen skulle ha pluggat tidigare idag, hehe) men det gick inte så bra för jag råkade doppa min mattebok i badet så papperna blev helt vågiga, duktigt linn -.-

sundayyyyyyy

hej, jag måste precis som nelly plugga till matteprovet i dag, yeah! Ska till min mormor och morfar senare också. Jaa, så ser min dag ut. Inte speciellt händelserik ;P 
men blir lite glad av att kolla på det här, hahahah !!


den första mars år tvåtusennio.

Söndag och sista dagen på lovet. Inte direkt att jag hoppade upp ur sängen av lycka. Eftersom jag har matteprov på tisdag, så måste en hel del mattetal räknas ut. Fast egentligen ska jag mest kolla igenom boken & repetera lite. Sen lär det väl även bli flitigt tv-tittande idag. Grey's, gossipgirl, one tree hill och beck får jag ju inte missa! Tillbaka till matteboken, var det ja ..

00:08:21



Vi hade det riktigt kul i stan, kvällen blev också väldans najs!

RSS 2.0